sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Theme Thursday Challengen aiheena olivat sirkus ja/tai klovnit. Päädyin hiukka poikkeukselliseen "sirkukseen", eli Buffalo Billin Villin-Lännen sirkukseen, ja on siellä härkätaisteluareenaakin, jos tarkasti katselee :). Eli toinen aukeama isompaan Altered Bookiini:/For Theme Thursday Challenge a couple of pages from my altered book. Some kind of circus was this show, too:Ensimmäisessä kuvassa oikean sivun tähtikuvioinen esirippu oli kiinni, mutta tässä toisessa se aukeaa, ja sieltä paljastuu sekä Buffalo että Bill:/And when you open the curtain with stars you can see Bill - and a buffalo:
Kuviahan voi tarkastella lähempää klikkaamalla niitä suuremmiksi, mutta poiminpa tähän yksityiskohdan kuitenkin:/"Click" photos to see closer! One detail, which says "You have to see this!":
Sivupohjat ovat jälleen servettejä ja lakalla kiinnitettyjä. (Huomenna on ihan pakko saada lisää lakkaa!) Billin kuvat ja suomenkieliset tekstit ovat sanomalehdistä, muut printattuja tai ostettuja. Mustetyynyä on tietty käytetty värittelemiseen aika reippaasti.
Tämän kirjan tekeminen on NIIN mukavaa!/It's SO FUN to make this book! I can hardly wait the next page...

Ei kommentteja: