perjantai 24. huhtikuuta 2009

Kävin AnneHelenan blogissa ihastelemassa näitä kortteja (ja varaamassa ne itselleni, ja tänään ne tulivat!), AnneHelenan "Geisha" ja "Mennyt aika": Kauniit kiitokset! Nämä ovat juuri niin hienot, kuin odotinkin. Itämainen ja vintage-kokoelmani saivat täydennystä :).
Laitoin AnneHelenalle vastineeksi TODELLA vanhat korttini. Näissä on jo historian siipien havinaa, sillä luulenpa, että nämä taitavat olla kutakuinkin ensimmäiset ATC:ni! "King in His Kitchen" ja "Äitienpäivä 2008":
Aika samana on tainnut tyylini vuoden ajan pysyä...
Ai niin, ja vinkkinä vain: Anne-S. huomautti Clint Eastwood -ATC:ni kommenteissa, että eikös ATC-hommissa pitäisi saada vaihtari kans, eli jos isäntä varasi C.E.:n itselleen, niin minkäs ATC:n minä sain häneltä...
Luulenpa, että "sanasta miestä ja sarvesta härkää", tai jotain sen suuntaista, eli uskallan luvata tässä isännän puolesta (hän lähtee yleensä riemurinnoin leikkiin mukaan), että tämän viikonlopun aikana tulet näkemään tässä blogissa mieheni tekemän ATC:n!

2 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Nyt kyllä mielenkiinnolla odotan , saadaanko ensimmäinen miespuolinen jäsen näihinkin vaihtorinkeihin !:) Jos mun mies tekis mulle ATC-kortin, anoppi kääntyis haudassaan. Mieheni kyllä patistelee poikiamme aina kortin tekoon äidille, mutta ei oo enää muutamaan vuoteen tullut kortin korttia :( Paitsi ostettuja.

Anne S. kirjoitti...

JEE JEE!!! Ukot kehiin!!! Eikun varoitat sitten häntä ensin, että ei tekis kovin hienoa, muuten on kuule liuta meitä akkoja kimpussa ja haluamassa vaihtaa kans kortteja, ja sitten seuraava vaihe onkin oma blogi ym...Mutta, MIELENKIINNOLLA odotan ;) ( oma ukkoni aina käskee että "tee formulakortti" JONAIN PÄIVÄNÄ VIELÄ TEEN, ja VAADIN vaihtarin...)