sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Täältä pesee :D

Lupasin, että haastan mieheni tekemään Clint Eastwood -ATC:lle vaihtarin, ja sainkin niitä kaksin kappalein!
Kiikutin siipalle pari laatikollista materiaalia, muttei hän halunnut niitä käyttää: "Minä suunnittelen itse!" OK sitten. ATC-mappiani sentään kyseli virikemateriaaliksi.
Tässä sitten mieheni tämänaamuiset askartelut, tuossa tv:n katselun ja puiden sahaamisen lomassa (ja aiheiden valintakin on sen mukainen.) "Pieni talo preerialla" ja "Metsuri": Eihän hassummin ensikertalaiselta?
(Leikkasi mokoma kuvia tämänaamuisesta Hesarista, jota en ollut vielä ehtinyt lukea. Sain siis maistaa omaa lääkettäni :D!)
EDIT: Niin, Anne-S.:n kommenttiin vain vastaukseksi: Kertoi siippa, että kun hän laittoi lehtiä pannun pesään, huomasi selaavansa kuvat ensin, että "tuostakin saisi ATC-korttiin, ja tuosta..." (Tuttu tunne. :)) Eli eipä meinaa enää työnteosta tulla mittään, kun pitää tästä ruveten sakset kädessä hääriä pannun pesää viritellessäkin!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No jo vain - miehiä näemmä pitäisikin saada enemmän mukaan näihin vaihtareihin... :)

TanjaS kirjoitti...

Ihanat...pikkusen naurattaa ja mikä huumori ( pieni talo preerialla) ..tykkään tosi paljon:)))

Anne S. kirjoitti...

No siinä ne nyt on!!!!Aikas hienoja! Kuinkas kävi, jäikö miehesi korttientekoon koukkuun ja leikkelee siellä edelleen lehtiä omaan käyttöönsä? Terkkuja vaan siipallesi, että on taito hyppysissä, näkehän tuon :)

tuulis kirjoitti...

Hyviltä näyttää!

kai miehelle on omat sakset pannuhuoneeseen, että ei tarvitse joka kerta kipaista sinun pöydältä hakemassa? :)