lauantai 25. huhtikuuta 2009

Tavattiin

Kiitokset mielenkiintoisesta blogitapaamisesta, blogikaverit kalliit :).
Tänään olin siis elämäni eka kertaa blogitapaamisessa, kortteilun tiimoilta. Oli kyllä paljon ihailtavaa ja opittavaa, nyt vähän sulattelen vaikutelmia.
Isännältä pyysin aamulla vähän "taskurahaa". Oli puhe, että jos pikkasen jotain ostan, niin en paljoa ainakaan... Kunnes paikanpäällä selvisi, että pankkikorttikin käy :D.
Kuten kuvasta näkyy, ikkunaseinällä olevan myyntipöydän ovat muutkin löytäneet: Ja minullahan oli oma maskottikin mukana, ja maskotti sai toimia onnettarena arvonnassa:
Maskotti ehti tehdä kaksi korttiakin: Ensimmäisen kuva on lainaleimasimella leimattu, toinen uudenuutukaisella lintusella. Molempien taustapaperit ovat, kuinka ollakaan, uusia nekin (perhonen ja sudenkorento sentään ovat vanhoja varastoja, kukkanauha maskotin palkka onnettarena toimimisesta):
Ja mitä teki maskotin äiti, kun yhden yhtäkään korttia ei tehnyt?! Mitä teki, paitsi osti... No, leimasi tietenkin:
Kiitos Riihimäen naisväelle kauniiden leimasimien lainasta :)! Pitkälti toistasataa uutta kuvaa kartuttaa jo varsin mittavaa varastoani. Mutta täytyyhän sitä olla, mistä valita.
Ja sitten ostoksiini. Ostin nauhoja, papereita, musteita. Ja tietysti - leimasimia! Kolme satsia Inkadinkadoita:


- Muuten en niin näistä Belloista välitä, mutta tämä kesäauto: wow! (Näitä muuten näki tänään liikenteessä jo ihan mukavasti livenäkin.)
Lily & Miloa minulla ei ollutkaan ennestään yhtään omasta takaa. Tämän kärpässieni ja leppis jotenkin vetivät puoleensa:
Illalla en jaksanut leimasinten kuvaamisen jälkeen muuta kuin yhden kuvan värittää. Taidan tapittaa loppuehtoon "Punaisen lokakuun metsästystä" ja ottaa levon kannalta...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos seurasta... oli tosi mukava tavata...Sinä löysitkin kivat leimasimet - tuo lintuleimasin varsinkin miellyttää minua. Se on varmasti myös sellainen "monikäyttöinen" niinkuin se sinun perhosesi. Maskotille terveisiä myös:)

Paula kirjoitti...

Kiva kun olit paikalla tapaamisessa! Oli mukava nähdä!

Liisa kirjoitti...

Teillä ollu kiva tapaaminen siellä. Minäkin pääsen askartelutapaamiseen toukokuun lopulla, kun tapaaminen saadaan silloin tännepäin ja aikas paljon on ilmoittautuneita.