perjantai 22. toukokuuta 2009

Mimiko julkaisi taannoin liudan ATC-kortteja, ja täytyihän niitä käydä varailemassa ;). Tänään posti toi livenä ihailtaviksi seuraavat:
Ensimmäiseksi iskin Mimikon blogissa silmäni "MM with Roses" -ATC:hen, jonka pariksi sopi minusta tosi hyvin tuo "Naked" (eikös se ole Haaviston Manta?): Ja tässä Mimikon lähetyksen itämaisempi puoli, herkkä tervehdyskortti ja ATC:t "Puu" ja valtavan ihana "Koi Pond" (jonka sisään voi melkein uida!):
Kiitos, Mimiko, upeista korteista! Ja kiitos myös "naksutelluista" lisukkeista: kyllä ne käyttöön tulevat! Postimerkkileikkuri minulla on itselläkin, vaan enpä ole muistanut käyttää kuin kerran. Nuo tekstipaprusta naksuttelut ovatkin hyvännäköisiä. Taidanpa ottaa ideasta vaarin ja tehdä saman tempun.
Perhosleikkuri on ollut hankinnan alla, mutta ei näemmä ihan vielä tarvitse :D!
Minä laitoin Mimikolle tämän, tämän ja tämän.

1 kommentti:

Mimiko kirjoitti...

Hassua, ovatpa samanlaiset nuo Marilyn ja tuo patsas :D
Tuli tuossa mieleen niistä postimerkeistä (ja miksei perhosistakin), että jollei paperin kuvio miellytä tai se vaan ei tunnu sopivan mihinkään, voi toiselle puolelle (usein kun se on valkoinen) vaikka leimailla jotain - vaikkapa kirsikankukkia... - ja tehdä juuri sopivan näköisiä merkkejä mihin niitä sitten laittaakaan. Tai miksei sille värillisellekin puolelle. Näin voipi käyttää kaikensorttiset jämätkin.