perjantai 8. toukokuuta 2009

Lupasin taannoin kertoa, mitä ostin Crafticasta 40 € arvontavoittolahjakortillani. Jätän osan tuonnemmaksi, mutta kerronpa kuitenkin, että paketti tuli eilen, ja täytyihän siinä pari leimasintakin olla...Tulee se joulukin joskus, ja tuota pukkikuvaa olen jo pitemmän aikaa katsellut "sillä silmällä". Varsinkin, kun nuo tenavat voi "irrottaa" tuosta kuvasta johonkin muuhunkin tarkoitukseen, esim. ATC-kortteihin.
Adamin luominen on kanssa hiertänyt mieltäni jo jonkin aikaa. Ihastuin ko. leimasimeen välittömästi, kun näin sen ensimmäisen kerran (maalauksesta lainatut kädet ovat kiehtoneet minua muissakin yhteyksissä, esim. ristipistomallina), mutta enpä vain malttanut ostaa ennen kuin nyt, kun lahjakortti toi ikäänkuin "vähän ylimääräistä". Kauniit leimasimet. Saapa nähdä, miten sitten toiminevat käytännössä. Nuo vintageleimasimet tuottavat minulle joskus hiukka hankaluuksia, mutta harjoitellaan!
Paperinauhassa kävinkin sitten tuhlailemassa ihan muuten vaan. Taisi olla joku harmaapilvinen päivä ja olo vähän flunssainen, kun täytyi mieltä piristää shoppailemalla...
Nämä kaksi söpöliinileimasinta:
Kaikki käsityöaiheinen kun aina kiehtoo ja houkuttelee, ja tuo toinen kuva leimasin on sitten vain muuten niin söpö, ja uskoisin, että monikäyttöinen myös.
Ja näitä Inkadinkadoita "täytyi" ostaa vielä pari arkillista, sillä näihin olen nyt ihan lääpälläni:
Tytteli teki jo mummoille äitienpäiväkortit, mutta luulenpa, että minunkin tekee mieli näillä jotain väsätä. Saas nähdä, kuinka ehtii sitten...
Käsityökirjallisuuttahan meillä on niin, että hyllyt notkuvat, mutta askartelukirjallisuutta olen kaivannut lisää. Tämä Cardmaking oli tämmöinen heräteostos, kun sen sijaan tuo vieressä oleva saksankielinen:
Kiehtoi vallan valtavasti, joten ostinpa sitten senkin, iltalukemisiksi.
Ja kun se vaikutti niin hyvältä, niin hyväähän pitää sitten saada lisää, eli tämmöisetkin menin ostamaan:
Ja ovat kyllä erinomaisia nämä! Jo pelkästään kuvat ovat paitsi kauniita, myös ideoita täynnä. Ja miten hyvää saksankielen harjoitusta minulle laiskurille, jonka avuton saksankielentaito on ollut Derrickin/Kahden keikan yms. varassa :D! Näitä kelpaa lukea paisteisena päivänä varjoisassa puutarhakeinussa.
Ehtisi vain lukemiselta vielä tekemäänkin jotain... (Hanoi Rocks -kirjakin on vielä kesken, ja se pitäisi vajaan 2 viikon jälkeen palauttaa kirjastoon.)

1 kommentti:

Rhynah kirjoitti...

Ah, ihania ostoksia! :) Tuo "See no
evil, Hear no evil, Speak no evil"-leimasin on tosi kiva.

Mä selaisin päivemmällä hÄnglar & stÄnglarin nettiputiikin uutuuksia... Oih ja voih... Niin ihania. Listasin lempparit ja tilauksen summa kohos yli 140 euroon... :D Saas nähdä päädynkö tilaamaan koko satsin vai raaskinko karsia osaa pois.

Juu, ja tosiaan takaisin kaukosuhteeseen. Se on rankkaa se, kun näkee toista vain parin kuukauden välein. Mun askarteluinspis on ihan kateissa, kun murehdin jo tulevaa. Mut kai me tästä viel selvitään... :)

Kesätyöpaikkani tuli tutuksi viime kesänä ja olivat kyllä erittäin antoisat 3 kuukautta. Välillä oli hyviä päiviä ja välillä vähän vaikeampia. :) Kokonaisuudessaan viihdyin siellä tosi hyvin ja aina oli mukava mennä aamulla(/iltapäivällä) töihin.

Aurinkoista ja askarteluntäyteistä viikonloppua sinulle! :)