tiistai 19. toukokuuta 2009

Ritun kanssa vaihdoimme ATC-kortteja, ja tänään posti toi minulle tämmöiset ihanuudet, "Perhonen ovella", "Kukko ja kana" (kiitoskortti) ja "Geisha ovella": Aivan oikein, Ritu, muistit: pidän myös mustavalkoisesta, tai pitäisikö sanoa, että ennen muuta mustasta. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän. En tiedä, miksi. Nuorempana käytin kyllä mustaa sisustuksessa, mutten muuten. Nyt mustat nahkakalusteet ja tekstiilit on heivattu pois ja sisustukseen on sen tilalle tullut tumma ruskea. Mutta vaatteissa musta on ylitse muiden, kuten myös kaikessa, missä on pintaa ja struktuuria (nauhat, pitsit, lanka, kankaat, (koho-)kuvioidut paperit jne.) - Niin, että "Kukko ja kana" sopii minulle kuin heltta kukon otsalle.

Ja suloisia lisukkeita sain taas vaikka kuinka paljon:
- Ja mikä veikeintä, sisällössä taisi olla yksi kaunis pikkujuttu, joka oli samanlainen, kuin minun Ritulle lähettämä ;D.
Minä lähetin Ritulle tämän ja tämän, sekä tämän tervehdyskortin.
Kiitos mukavasta vaihdosta taas kerran, Ritu!

1 kommentti:

Ritu kirjoitti...

Kiitos itsellesi ihanasta vaihdosta ! Miten raaskit laittaa senkin mahtavan kissakortin, mikä on ollut tavattoman isotöinen ! Se pääsee kunniapaikalle jääkaapin oveen ainakin näin aluksi. No on sitä sinullakin ollut isoja ryhmiä. Mun luokassa oleva avustaja on sairaana ja todella toivon, että hän edes olisi ensi viikolla töissä. Kaksi ekaluokkaa ovat eri puolilla koulua ja samaan luokkaan ei 48 lasta mahdu. Täytyy ottaa hyötyliikunnan kannalta, kun ravaa luokasta toiseen monta kertaa tunnissa. Taitaa tulla videopainotteista opetusta, monisteita, piirtämistä... Kyllä laulan tänä keväänä Suvivirttä tavallista suuremmalla antaumuksella :) Jos muuten joku kysyy lempilauluani, se on ehdottomasti SUVIVIRSI. Aamen.