lauantai 6. kesäkuuta 2009

Enpä nyt sitten osannut päättää, päivittäisinkö tätä tänne vai käsityöblogiini, joten pistin vähän molempiin :). Eli tämmöinen vihkonkansiaskartelu tuli tänään tuherrettua, takakansi: - Muun muassa suoraan kanteen leimattuja kuvia ja Mimikolta saatuja leimakuvia (japanitar ja teekuppi), jotka väritin ProMarkereilla taas.
Ja etukansi:
Johon keskuskuvioksi upotin ristipistoilemani teekattauksen, ja ympärillä täälläkin leimoja, ja kukei ynnä tarrahelmiä (yksi on vinossa - täytyy siirtää).
Kansien sisäpinnat kaipaavat vielä ehostusta.

6 kommenttia:

tuulis kirjoitti...

vau!
Näyttäpä tosi hyvältä! :D

Eila A kirjoitti...

Soma kuin mikä! Ihanaa, että jotkut (mm. sinä) osaavat ja ehtivät tehdä tällaisia ja ilahduttaa niillä kanssaihmisiäänkin.

Ritu kirjoitti...

Kaunis ! Miten sinä osaat ja ennätät, huh huh. Mukavaa alkavaa viikkoa !

http://serja.vuodatus.net kirjoitti...

pikkuinen tyttö tuli meille 14.5 :)unohdin käydä kertomassa

TanjaS kirjoitti...

Joo joudun joka kuvan kohdalla toteamaan ..on ihan huippu. Sinä olet mestari - vilpittömät ihailuni.Pappi... minä rakastan näitä. Minä alan ihan oikeasti itkemään kun nämä ovat niin kauniita.Myös alin jossa upeat herkät värit.:)

Mimiko kirjoitti...

Mä en ala >:( Aivan ihana!! Nyt en enää millään tajua, miten nooooooin ihanasti voi markereilla värittää (jaa joku täällä päässä ei vissiin oikein osaa...?!) - tuo kuppikuva on vallan mahettoman kawaii. Nyt pitäis todeta japaniksi jotain, mutta kun ei taas muista miten... :/