perjantai 31. heinäkuuta 2009

Anne-S.:n tuplavaihdon 2-osan kortit tulivat tänään.
Tutkailin hyvän aikaa varastojani, ja valitsin tällaiset kuvat 'tuntemattoman' askartelijan muokattaviksi:Valinnassa aikaa vei lähinnä se, että punnitsin kiihkeästi, mistä kuvista oikeasti haluaisin saada jo aika huomattavaksi paisuneeseen kokoelmaani ATC:t.
Jossain vaiheessa, tässä viikolla, poikkesin Leilan blogissa. Hän taisi mainita siellä jotain siitä, että oli saanut askarreltavakseen aika hankalat kuvat. Heti iski epäilys, että nyt taitaa Leilalla olla minun lähettämäni kuvat työn alla!
Tänään sitten posti toi tosiaankin hänen askartelemansa ATC:t, ja todella hienot ne ovat!
Tässä Leilan tekemät "Tämä on ryöstö" ja "Ikkunan takaa" (klikkaa kuvaa suuremmaksi):
Olen vallan vaikuttunut! Nämä ovat selvästi parit, mielessäni assosioituivat heti samaan tarinaan.
Mietin, että onkohan Mannerheim ollut jalokiviryöstön "primus motor"? Tai ehkä kyse ei lopulta ollutkaan jalokiviryöstöstä, vaan kokonaisen valtion ryöstämisestä? Hmmm.
Hienosti ajankuvaa on näissä mukana, tykkään tosi paljon, kiitos, Leila!

3 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Ha haa ! Johan on Leila urakkaan joutunut :):):) Mutta hän, jos kuka, taikoo hienot kortit ihan mistä kuvista tahansa. Kuten kuvat osoittavat !

Leila kirjoitti...

Tekijä täällä pyyhkii vieläkin hikeä...oli muuten aika haasteelliset kuvat. Kiitos vaan mukavasta parin päivän haasteesta. Meikäläinen melkein tekee jo kortin kun kortin kun saan kuvat, mutta nämä sinun valitsemasi kuvat olivat tosi kinkkiset mminulle ja kun niitä en voi vain "läntätä" korttiin vaan pitää olla jotain jujuakin, niin. Mutta jos hiukankin tykkäät olen tosi tyytyväinen.

Leila

ps. mukavaa pyhänaikaa!

Manumiina kirjoitti...

Paljon kiitoksia tuplavaihdon kakkososan korteista. Pidän korteista todella paljon. Korttien lakkaus on minulle uusi asia, joka alkoi kovasti innostaa. Lakkaus antaa korteille niin huolitellun ja viimeistellyn vaikutelman. Pitää itsekin kokeilla.