perjantai 28. elokuuta 2009

Voilá

Anne-S. olikin löytänyt tämän viikon HaastanSinut-haasteeseen (plääh :P, tautologinen lause, mutta en keksi synonyymejä nyt) kokonaisen arkillisen tulostettavaa! Käänsin vähän kuvien väritystä, ja kahdesta kuvasta tuli sitten tämmöinen kokonaisuus, 2 ATC:n pöytätaulu, "Ladypair":
Kortin nimi on ihan hihasta vedetty mieleenjuolahdus, ja lukija saa tehdä siitä juuri semmoisen tulkinnan kuin haluaa :D.

Tunnustan, että nuo Marie Antoinettet ja muut semmoiset eivät aina oikein minuun kolahda, toisin kuin moniin kanssa-askartelijoihini, mutta kuvien värejä kääntämällä alkoikin tulla vähän enemmän oman näköistä jälkeä. Ja kun vielä lisäsi vähän hämähäkinseittiä, niin voilá ;).

Tuo korttiparin taustalla oleva pellavainen pikkuliina on muuten ihan omin näpein nyplätty.

10 kommenttia:

Cassu alias Carita Oksa kirjoitti...

Ihanat kortit! Tosi spooky kamaa. Tykkään väreistä kovasti. -Carita-

Anne S. kirjoitti...

Siis AI-van I-ha-na!!! Tässä on kyllä kaikki just eikä melkein!!! Ja kuule, asiaakin oli sinulle, voitit tuplavaihtoon osallistuneiden arvonnan, onnea siitä, ja kiitos osallistumisestasi tähän haasteeseen :)

aino kirjoitti...

Kerrassaan mykistävän upea teos.

Mimiko kirjoitti...

Nää on kyllä aika makeet :)

Ritu kirjoitti...

OHHOH! Jo on upea naispari:) Ihan mieletön toteutus ja että oot nyplänny liinankin, huh. Olet kyllä niin monipuolinen taiteilija, että ihmetellä pittää...

Inkataika kirjoitti...

Ajattelin itsekin, ettei ole kuvan aiheet minua ollenkaan, mutta niinpä vaan niistä sai jotain omankin näköistä aikaan. Upea idea tuo värien kääntö! :)

Armiida kirjoitti...

Niin ihana ettei voisi enempää olla. Nuo käsitellyt kuvat ja saranalla yhdistäminen, pitsi, kukkaset, kaikki yhdessä luovat niin erinomaisen kauniit kortit.

SuviAnniina kirjoitti...

Wow, tosi hienon tunnelman olet onnistunut kortteihisi luomaan, hienot!

Leila kirjoitti...

Taas on ollut moniosaaja taiteilemassa tätäkin juttua. Ja miten upeaa jälkeä. Wau!!!

kotilaiska kirjoitti...

Upee työ ja hiukan karmaiseva