torstai 27. elokuuta 2009

Decoa

Leila lähetti "vintage-nainen"-aiheista decoaan varten tämmöisen ylläripohjan: Lohikärmes "pakotti", tai vähintään kutsui ja houkutteli tekemään - hmmm, mitäpä muuta kuin - aasialaista, ja tämmöisen sitten lähetin paluupostissa Leilalle:
Halusin jättää lohikärmeksen näkyviin, kun on niin komea eläin (?) se.
Vähän selittelyä sisällöstä: "Tuli"-merkki piti tietysti liittää sivuun, kun siinä on kerran lohikäärmekin. (Syökseehän se tulta.)
Ja jostain alitajunnasta tyrkkäsi mieleeni Twin Peaksissa toistunut lause: "Fire, walk with me", ja niinpä "tuli" lukeekin nyt tuolla geishan askelissa. Näitä leffasitaatteja tulee tämmöisen TV:ntuijottelijan mieleen tämän tästä, ja niitä täytyy päästä purkamaan ulos :D.
Aika rönsyilevä ja mahdottoman värikäs (lue: kirjava) sivu. Ja välillä mietin, että onkohan tarpeeksi vintage, mutta toisaalta: aasialaiset kulttuurithan olivat muodissa viime vuosisadan alussa, joten... Mutta kivaa oli tehdä: kiitos, Leila, että sain olla mukana :)!

4 kommenttia:

Pitsihame kirjoitti...

Väriä ja kirjavuuttahan pitää ollakin, siitä syntyy mielenkiintoisuus - on tosi hieno sivu!
"Turvassa levolla" on varattu sinulle :)

Leila kirjoitti...

Sivusi on mitä hienoin ja sopii vintageen täydellisesti. Kiitos Outi sivustasi ja myös poikkesin kiittelemään tuplavaihdon 1. osan hienosta kortista, joka eilen tupsahti postilaatikkoon. Olet taitava kortintekijä!

Kisumumma kirjoitti...

Voi mahdotonta, miten upean sivun olet tehnyt.Olet todella taitava. Kerta kaikkisen upea!!

Mimiko kirjoitti...

Oi voi, aivan iiihana!!