lauantai 8. elokuuta 2009

Intensiivinen katse

Anne-S:n HaastanSinut tarjosi tällä kertaa kasvokuvan, joka päätyi, aika vahvasti meikattuna, ATC:ni taustaksi, "For Your Eyes Only": Ensin meinansin laittaa tuon nimen kunniaksi korttiin James Bondin kuvan, mutta sitten en viitsinyt etsiä, kuka ko. roolia tuon biisin sisältämässä leffassa esitti ("Erittäin salaisessako" se oli?), ja lähdin toisille linjoille.
Tuolla Annen Arkkikaupan naisella on minun mielestäni samanlainen intensiivinen katse, kuin taustan naisellakin. Ja taustan naisella näytti tulosteessa olevan myös "otsanauha"...

On se muuten kumma, miten nuo vihreät silmät jaksavat minut lumota. Mietin tuossa askarrellessani, johtuneeko siitä, että äidilläni on vihreät silmät. Jospa niitä vauvana totuin ihailemaan :).

Tähän ATC:hen soveltuisi tietysti myös supisuomalainen Olavi Virta: "Sinun silmiisi kun katson, niin ymmärrän sen, miten onni on kaunis ja ihmeellinen...
Sinun silmiesi tähden/laulan ruusut kukkimaan, sinun silmiesi tähden/siirrän vuoret paikoiltaan..."

4 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Nuo vihreät silmät tosiaan lumoavat ! Huikean hieno ajatus ja toteutus kortissasi.

Armiida kirjoitti...

Wau. Aika mahtava idea kortissasi. Tuo katseen korostaminen vihreydellä on aika tehokas.

Anne S. kirjoitti...

Perus sinisilmäisenä suomalaisena sanon, että WAU! Tosi hieno kortti, ja loistava idea. Ja ARVAA vaan jäikö tuo laulunpätkä nyt päähän soimaan :) Kiitos osallistumisestasi !!

Armiida kirjoitti...

Kamalasti kiitoksia superihanista yllätyskorteistasi. Oli niin iloinen postipäivä taas. Ja kiitos kaikesta muustakin, oli nautinto avata niin pullea kuori.