maanantai 17. elokuuta 2009

Olkkari

"Asensin" nukkekodin keskikerrokseen olkkarin lattian ja tapetin jo viime viikolla, vaan eipä tullut silloin päivitettyä: Laitoin taas lattian (tuo kuvan alimmainen huone) noista skräppipaperiarkeista ja lakkasin muutamaan kertaan päältä, josko sitten kestäisi pikkuneidin leikkejä hieman paremmin.

Nyt on nukkiksen olkkarissa sama idea kuin meidän kotiolkkarissakin. Meillä on nimittäin olohuoneen lattiassa laatoista tehty, boodilaatoilla rajattu "matto", ja minusta se toimii tosi hyvin: irtomatot käyvät kutakuinkin turhiksi. Eli siivoaminen (se vähä) helpottuu :).

Nukkiksen vasen sivuseinä ja takaseinä ovat Mimikolta saatua tapettia. Oikeaan seinään laitoin tuommoista (olisikohan Tiimarin?) kuitupaperia, joka antaa seinälle rapatunoloisen ulkonäön.
Pikkuneiti kysyi, miksen tee huoneen kaikkia seiniä samalla värillä, mutta minusta se olisi tylsää :D.

Sen verran olen nukkekotisisustamiseen innostunut, että mietin, tekisinköhän vanhasta, lörpsähtäneestä, "karvalakkimallin" nukkiksesta vielä joskus jotakin. Se kun lojuu onnettoman näköisenä tuolla yläkerran aulassa. Voisi toteuttaa siihen hurjimmat unelmansa, ja tehdä kunnon retrosisustusta, kun ko. nukkis muistuttaa ulkoisestikin 60-70-luvun taloa...

Ai niin, kuvan yläkerran makuuhuoneissa näkyvä irtaimisto on myös suurelta osin Mimikolta. Nyt yläkerta kyllä näyttää jo hieman asutummalta, kun tyttö ehti sisustaa sitä jo viikonloppuna :).

Ei kommentteja: