keskiviikko 12. elokuuta 2009

Talokauppoja

Tämmöinen harrastushan minulta vielä puuttui, muttei puutu enää: Mimikon näin blogissaan tämmöistä ihanuutta myyvän, ja heti tartuin syöttiin! Kesti vain kuukausia, ennen kuin saimme toimituksen järjestymään Suomi-neidon kyljeltä toiselle, mutta kyllähän hyvää kannattaa odottaa :).

Ihan on tyhjä talo vielä:
Mutta tuskin on kauan. Sen verran innokkaasti pikkuneitimme jo sisustusta suunnittelee.
Tämä onkin hänelle oikein tervetullut juttu, koskapa eilen asennettu niskaveto hampaiden oikaisuksi on kivulias, vie neidiltä ruokahalun ja vetää silmät tämän tästä kyyneliin.

Sisustamme tytön kanssa yhdessä, eli mikään "eliittinukkis" tästä ei todennäköisesti tule, vaan ihan leikittävä myös. Raportoin kuitenkin, kun talo saa jotain uutta sisuksiinsa.
Mimiko laittoi jo hauskasti pesämunaa mukaan, kiitos :).

4 kommenttia:

Anne S. kirjoitti...

VOI APUA!!! Et kyllä ala näyttelemään täällä tämän nukkekodin valmistus-ihanuus-sisustus-vaiheita :D Mulla nimittäin on JÄISSÄ tossa olkkarin nurkassa semmonen projeksti, jonka lupasin vanhemmalle tytölle valmiina, kunnes hän täyttää 20 ( 10v enää aikaa...) Siihen asti nukkekoti, siis kaappi, on mun, ja avaimet siihen mulla. Joka huone + kauppa on jo hyvässä vauhdissa.. Mutta aika ei riitä enää joka paikkaan.( Projekti alkoi jo 5v sitten ) Kauhee himo välillä olisi sitä tehdä ja sisustaa...Mutta ehkä joskus sitten, kun pystytän sille oman blogin :) Hahaa, sitä odotellessa, odottelen INNOLLA tämän valmistumista ;)

Nunt kirjoitti...

Kannattaa ihan ensimmäiset viikot pitää kotosalla vain sitä metalliosaa, ja unohtaa koko niskaveto-venytin yhtälöstä. Muistan kyllä yhä kuinka paljon se aluksi sattui - ja omasta mielestäni pelkän suuosan pitokin venytti ihan tarpeeksi. Hammaslääkäri ei ehkä olisi samaa mieltä, mutta tarviiko sen sileän hammasrivin saanti olla niin helkkarin kivuliasta...

Nimim. Oikomisesta kulunut yli 10 vuotta ja hampaat ovat valuneet lähes vanhoille paikoilleen - näin kuulemma usen käy sanoi toinen hammaslääkäri. Kiitti vaan, oisitte kertoneet ennen kuin raudat suuhun iskettiin...

Ritu kirjoitti...

Tämän huushollin sisustamista kyllä innolla seuraan !

Liisa kirjoitti...

Ohoh, sulla onkin tämmönen ihanuus. Mun nukkekoti oli sitä perinteistä mallia,mutta tää sun on unelma.