perjantai 21. elokuuta 2009

Vihreää syksyyn

Kollaasimaniassa oli Tiinan haasteena tehdä tai tuunata kirja. Isokokoisempi Altered Bookini kaipasikin tuunattua kantta. Tämmöinen siis muokkasin Jumalanpalvelusten kirjan etukannen:Oikeanpuoleisessa nurkassa olevassa lappusessa lukee muuten "tride & true", eikä minulla ole aavistustakaan, mitä tuo ensimmäinen sana tarkoittaa... (Ilmainen sanakirjakaan ei osannut minua siinä auttaa. - Ehkä se siis on painovirhe? No, sittenpähän on arvoituksellista ;D!)

Kannen keskuskuvaksi liimasin vanhan, epäonnistuneena laatikon pohjalle tuomitun ristipistotyöni.
Muuten ehostelin vihreää (teko-?)nahkakantta bambukuvioisella servetillä, ProMarkereilla väritellyllä pitsinauhalla ja pikkusälällä. Samalla testasin, mihin ProMarkerit venyvät, ja hyvin näemmä venyvät pitsin ja kankaan värittämiseen. Ja koko komeuden päälle servettilakkaa, jälleen kerran.
Klikkase kuvaa, jos haluat nähdä pintaa tarkemmin!

4 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

Tride? Ei löydy Merriam-Websterista, joten uskaltaisin veikata kyseessä olevan painovihreen ja että siinä pitäisi lukea "Tried and true".

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Näin minäkin uskalsin olettaa. Sanat ovat tuommoisessa valmiiksi painetussa lappusessa, mutta kyllähän sellaiseenkin voi virheitä tulla...

Nock Code kirjoitti...

Delivery Services in Dubai
Delivery Services

Drift Financial Services kirjoitti...

Best content & valuable as well. Thanks for sharing this content.
Approved Auditor in DAFZA
Approved Auditor in RAKEZ
Approved Auditor in JAFZA
i heard about this blog & get actually whatever i was finding. Nice post love to read this blog
Approved Auditor in DMCC