tiistai 8. syyskuuta 2009

Ei päätä eikä häntää

Tämä on niitä päiviä, kun kaikki langanpäät katoavat käsistä :D. Tässä kumminkin ruskea ATC PajanART-haasteeseen, "Mummoa piilossa" (lähtee Ullalle): - Kortti on malliesimerkki siitä, kun tekee mieli näprätä, mutta idea puuttuu. Sitten vain tajunnanvirta vie:
Minulla oli lehdestä leikattu ruskea oviaukko, ja siihen leikkasin lehtikuvasta tummapintaisen kaverin nojailemaan. Mietin siinä, miksi tummaihoisia sanotaan "mustiksi", vaikka he ovat ruskeita. Ts. sanotaanhan meitäkin valkoisiksi, vaikka ainakin minä olen punainen...
Kuvassa näkyi taustalla pienempi "ikkunanreikä", ja sinne liimasin tytön.
Mummo sattui olemaan sopivan kokoinen tuohon etualalle.
Tyttö näytti olevan jotenkin loukossa, joten laitoin siihen asiaan liittyvän puhekuplan sarjakuvasta.
Mummon kuvasta juolahti mieleen mummomaisen ruskeat napit, jotka kaipasivat rinnalleen pitsiä.
Sitten alkoi päässä soimaan "In the Heat of the Night":in tunnusmelodia, ja etelän yössä on tietty itikoita. Niinpä iskin kortin päälle kimalletta, itikkaparveksi.
Päätöntä, mutta ei se mitään. Terapiakortti :D.

7 kommenttia:

annifanni kirjoitti...

Hauska on..mutta mitä hän on tehnyt kun pitää piiloon mennä??

Anne S. kirjoitti...

Tämäpäs on taas niitä sinun korttejasi, jotka pistävät oikein ajattelemaan täällä päässä! Hieno kortti jossa monta ideaa, ja yksityiskohtaa. Minä ainaskin tykkään!

Arja L kirjoitti...

Piti oikein pariin kertaan selostus lukea ja eipä siinä langanpää mitenkään kovin kadoksissa ole:)Toinen asia on johtanut toiseen.Minusta tuntuu,että tuo on minun pääasiallinen kortintekotapani,aloitan jostain ja sitten se jotenkin jatkuu ja jatkuu. Eipä kai se haittaa,vaikka välillä puuttuu niin pää kuin häntäkin,pääasia,että on ollut mukava tuokio.Korttisi on minusta hieno.
Kiitos osallistumisesta!

Saila kirjoitti...

Hieno on :)

Ritu kirjoitti...

Tajunnanvirtaa parhaimmillaan ! Parhaat kortit syntyvät juuri näin, minäkin olen sen huomannut. Jos kortilla on jokin tarina, se on aina jotain pikkuisen enemmän... Tässä jää vielä katsojankin mielikuvitukselle paljon tilaa. Loistojuttu !

aino kirjoitti...

On hauska kortti. Mummo on niin - ihku.

kotilaiska kirjoitti...

Tässä kortissa on (actionia)äxönii, ihana kortti