perjantai 18. syyskuuta 2009

Haastan sinut -haastekuva löytyy em. linkistä. Tein siitä tämmöisen simppelin kortin:On niin hauskoja mielestäni nuo psykedeelit paperit, että eipä tuo juuri muuta tarvinnut. Mitä nyt balettitossukoristeen :).

Tein myös ATC:n, "Fleur" (lähtee Tetralle):Täällä on taas sateenrähmäinen keli, joten valokuvaamisen onnistuminen on vähän niin ja näin.
Joka tapauksessa, ATC:ta varten tulostin tuommoisen Eiffel-maalauksen kuvan ja siihen päälle tuon ballerinan, joka luonnossa erottuu taustastaan paremmin kuin kuvasta näyttäisi. Vähän täytyi piirtäen jatkaa tuota maalausta alaspäin, että sain ballerinan asettumaan haluamaani kohtaan. Vähän leimaten oksaa ja nuottia kulmaan, ja tekstitarra, pitihän kuvaan jotain ranskalaista saada, tornin lisäksi...

Ballerinat eivät muuten ole minulle mitään helppoja aiheita. En tiedä, miksi. Olisiko alitajuista ja johtuisi ruumiinrakenteesta :D.

12 kommenttia:

aino kirjoitti...

Kauniita!

Anne S. kirjoitti...

Ei kyllä yhtään huomaa, että kuva olisi ollut hasteellinen! Nämä ovat kertakaikkisen hienoja, ylimmäisessä on kaikkea just tarpeeksi, ja alimmainen tietty vei mennessään tuon Eiffelin takia... Kiitos osallistumisestasi Outi :)

Leila kirjoitti...

Upeita molemmat!

Armiida kirjoitti...

Niin hienoja molemmat. Tuo yksinkertainen kortti on todella upea.

Ritu kirjoitti...

Nyt mua rupes naurattamaan :) Ei käy kuule minunkaan ruumiinrakenteelle balleriinat !!! Sinulla on taas ainakin sirot jalat sun sukkakuvista päätellen ! Ja nämä molemmat kortit ovat laatutyötä taas, kenties juuri haasteellisuudesta johtuen.

sini kirjoitti...

Ei tosiaan huomaa että että väkisin puserrettuja olisivat! Ylin korttisi on yksinkertaisuudesaan tyylikäs ja alimmainenkin on kaunis niin että!

tetra kirjoitti...

Miks kaikki Pariisikortit on niin kertakaikkisen kauniita..Tääki on mahtava.

Eila A kirjoitti...

Kaunis kortti - ja vielä kauniimpi ATC! Herkkää ja ranskalaista tunnelmaa olet saanut pikku kollaasiisi hienosti aikaan.

Mimiko kirjoitti...

Aika makeita molemmat :)

Tiinanen kirjoitti...

Mahtavia molemmat, erityisesti pidän kuitenkin tuon atc:n tunnelmasta.

tetra kirjoitti...

Hei, eihän mun kaus tarvinnu kelat..haluun tänki pariisin? (Teen juuri soittokierrosta matkatoimistoihi.;DD mutta ensivuodeksi vasta)

kotilaiska kirjoitti...

Tosi upeita molemmat vaik toi ATC vie kyl voiton siinä on niin ranskalainen tunnelma että.