lauantai 19. syyskuuta 2009

Vastaus Leilan Värihaasteeseen (punainen kirjansivu) ja Wednesday Stamperiin, jonka aiheena oli dress. Tässä punainen sivu Altered Bookiini:Klikkaa kuvaa, jos haluat tarkastella yksityiskohtia :).
Kimono with golden stitches, from the center of the page:
- Eli suomeksi sanottuna kultalangoilla pistelemäni kirjailtava kimonoaiheinen ääriviivatarra:Kaksi muuta punapohjaista kuvaa ovat leimattuja (kesällä ostamillani leimasimilla, joita en ollut tullut ennen käyttäneeksikään). Ylimmäinen kuva on leimattu ruusukuvioiselle vellumille, jolla muste kuivui tosi huonosti, joten laitoin sen päälle kontaktimuovin.
Kuten usein olen todennut, punainen ei kuulu suosikkiväreihini, eikä minulta juurikaan löydy sen väristä askartelumateriaaliakaan, mitä nyt muilta olen jotain saanut. Mutta niinhän sitä ennen vanhaan sanottiin, jotta itä on punainen, eli kyllähän se tähän yhteyteen käy.

Vähän itseä hämäsi, että voiko kimonoiden kanssa laittaa ruusuja, ruusu kun ei ole mikään perinteisesti japanilainen kukka. Mutta kun ei ollut punaisia kirsikankukkia saatavilla, niin saavat luvan kelvata nämä.

11 kommenttia:

Mimiko kirjoitti...

Mut tää on kyl ihana kauhee... NOT!! Aika ihana :D
Oon tässä tuuminu, että sulle leimailisin yhdestä setistä kuvia (kun vaan aikaseks sais), mutta sulla näköjään se onkin...
Tein just yks pv kortin, jossa noita kimonoita on - vielä kun sen blogiin asti sais :/

Anne S. kirjoitti...

Voi ihanaihana!!( Meinasin muuten ensin tehdä altsuun jotain "kiinalaista" mutta veri vetikin sitten lontooseen!) Tuo pistelty kimono on aivan liian ihana...

Leila kirjoitti...

Mahtavamahtava!!! Pistelty kimono on kyllä jotain niin ainutlaatuista, etten löydä enää adjektiiviakaan millä sen sanoisin. Huippumahtavaa työtä koko juttu, Outi!!!
Kiitos kun osallistuit.

~*~Magpie's Nest kirjoitti...

Your page for WS is gorgeous, the colors, design are so special. Wonderful take on the theme!

Ritu kirjoitti...

Kirjailtava ääriviivatarra ?!! Siis jotain niin niin niin mahtavaa, että... en osaa sanoa. Mistä sä olet niitä hankkinut ? Ja kyllä ruusut tähän sopii kuten Isä meidän -rukouskin :) Kyllä se on budhalaisille japseillekin tarpeen.

Sandy kirjoitti...

Wow this is fantastic.
Truly amazing. Love them.

Pitsihame kirjoitti...

Kerrassaan ihania töitä olet jälleen tehnyt.
Käy vilkuilemassa "Pitsiksen innoituksissa" ja ota sieltä jotain!

annifanni kirjoitti...

Eikös se ole niin että "taiteilija" tekee viiliksen mukaan eli ruusut käy tietysti hyvin.Kiitos myös kommentistasi, on kiva kuulla mielipiteitä ja se "kuuma" punainen on minulle jotenkin uusi käsite vaikka tiedänkin , että esim.punainen vaate antaa "lämpöä ja laittaa veren kiertämään."Lisää myös rohkeutta. Itse pidän kyllä punaisesta. Nytkin on päällä -punainen paita ja punaiset sortsit.
Sivusi on kaunis.

Lena kirjoitti...

How lovely! So much work really pays off. Well done!

Eila A kirjoitti...

Onpa kaunis sivu! Olet jaksnut pipertää ihania yksityiskohtia, ja olet käyttänyt punaista hienosti, vaikka sanotkin ettet niin pidä siitä väristä. Itämaisen tunnelman olet tavoittanut upeasti!

Anonyymi kirjoitti...

Its gorgeous!