keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Kiitos, Manumiina!

Kaunista postia taas :)! Sain tänään 2 ATC:ta, Anne-S.:n kiertävän materiaalikuoren satoa. Näin kekseliäät ja hauskat kortit Manumiina oli saanut aikaiseksi kuoren materiaaleista, "Kiss Me" ja "Helka-neiti kylvyssä":Minäkin tuota merihevosen päässä olevaa hattua hypistelin, kun kuori kävi minulla, mutta en (muka) löytänyt sille sopivaa päätä :D.
Siivet tuon peilinpalan ympärillä ovat hieno oivallus myös. Molemmissa korteissa on tosi onnistunut värimaailmakin, mikä on aika haastava homma, rajallisesta materiaalista.
Itsekin muuen mietin, kun materiaalikuori minulla kävi, että kappas, kun nauhoja ei ollut yhtään - vaan enpä sitten hoksannut niitä laittaa :(.
Sitä on tietysti aina utelias (minä ainakin), että onko toiselle kelvannut joku "omalaittama" materiaali: heti noteerasin, että taustapaprut olivat molemmat meikäläisen valkkaamia, kiva ;).

Kiitos, Manumiina, hienoista ja tosi mieluisista korteista!
Ja luonnollisesti kiitokset myös Annelle, joka viitsii järjestää hauskoja vaihtoja!

1 kommentti:

Manumiina kirjoitti...

Mukavaa, että pidät korteista. Mieluisat taustapaperit olivat heti selvillä; mukava sattuma että ne olivat sinun mukaan laittamia. Tosi kiva juttu tämä kiertävä materiaalikuori.