lauantai 24. lokakuuta 2009

Leila haeskeli Värihaasteessaan vihreitä, perhosella koristeltuja decosivuja. Pohjapaperin hän tarjosi valmiiksi tulostettavassa muodossa. Muotoilin omani lintudecon sivuksi: Kiva haaste: sai taas vaihteeksi deconi hieman täytettä :).

Perhonen on tuommoinen kirjailtava ääriviivatarra. Siitä pistelin vain vasempaan siipeen kuvioita, ja jätin oikeanpuoleisen silleensä. (Sopii klikata kuvaa suuremmaksi, jos haluaapi nähdä lähemmin.)
Perhonen on vain vartalostaan kiinni taustassa, mutta 3-ulotteisuus ei näemmä valokuvassa tule esiin.
Printteristäni on keltainen sävy vähissä, kuten pohjapaperin väristä näkyy: linnun vatsaosasta tuli onnekkaan sattuman tuloksena sininen, niinkuin keijutyttöjen taustaksi hyvin sopii.

Vihreän värin (joka sinänsä on yksi lempiväreistäni) ja perhosten käyttö tuntui jännän haastavalta näin syksyllä, kun kesän värit ja perhoset alkavat olla muisto vain. Tai no, myöhäisiä perhosia sentään vielä joskus tokkuroi ikkunaa vasten, ja toissapäivänä olkkarin lattialla pyöriskeli leppäkerttu!

7 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Aah, niin ihanan lintusivun olet taas tehnyt. Minäkin KOKEILIN "kirjailla" sinulta saamaani tarraa huonolla menestyksellä. Oli varmaan liian paksu neula. Pitää yrittää uudelleen.

Leila kirjoitti...

Taas niin valtavan upeaa työtä!! Tämä on kauneimpia decosivuja mitä olen nähnyt. Tuo perhonen on myös huippuihana, mistä olet löytänytkin? Kysyypi yks perhoshullu.
Kiitos Outi osallistumisesta.

..tätä sivua tulen vielä luuraamaan monta kertaa...

Armiida kirjoitti...

Kyllä on taas niin ihana sivu. Tuo perhonen on huippuhieno, noin toinen puoli ommeltuna ehkä vielä hienompi.

Anne S. kirjoitti...

Taivas miten ihana!!Sanattomaksi veti meikäläisen. Tuo sama ilmiö on tapahtunut näillä sivuilla ennenkin ;)

marzuli kirjoitti...

Todella ihana niinkuin monet muutkin tuotoksesi! Blogissani olisi sinulle pieni syksyinen tunnustus:)

kotilaiska kirjoitti...

Upea sivu

aino kirjoitti...

Upea, kerrassaan.