tiistai 20. lokakuuta 2009

Paljon kaunista vaihtokorttipostia :) :) :)!

Kun on tullut oikein paljon vaihtopostia, ei oikein tiedä, että miten ne pitäisi julkaista, jotta yksilöt eivät kärsisi inflaatiota, vaan kaikki saisivat arvoisensa kohtelun...
No, ainakin Bloggerissa on se hyvä puoli, että kuvat suurenevat klikkauksesta, joten klikkailepa seuraavat kuvat, jotta näet kaiken kauniin, mitä minä pääsen täällä oikein kädestä pitäen hypistelemään.

Ensinnäkin, eilen posti kantoi Anne S.:n Tuplavaihdon ensimmäisen osan suloiset kortit. Tässä kahden korttimestarin teokset, vasemmalla Ullan "Greetings from Japan", oikealla Sailan "Pienokainen":Kiitos kumpaisellekin - ja Annelle tietysti vaihdon järjestämisestä, jälleen kerran :)!
2.-osaan tekemäni kortit ovatkin jo matkalla. Innostuin askarreltavakseni saamistani kuvista niin, että heti piti laittaa toimeksi!

Armiidan kanssa vaihdoimme neljä ATC:ta. Tänään sain nämä ihanat, taidokkaasti rakennetut "Kuin unta", "Naamiaiset", "Yön kulkijat" ja "Joko on aika?":
- Huomaatkos, kun kortit sointuvat yhteen kuin yksi kokonaisuus? Nämähän voisi kiinnittää tauluksi! Kiitos, Armiida!

Ja vielä kolmas vaihtoposti!
Leila järjestämästä Vanhat Vitoset -vaihdossa sain Ullan tekemät kortit, "Harry Potter", "Pellen ilo", "Ookko mun kaa?", "Odotan soittoasi" ja "BB":
Mahtavan hyväntuulinen kokonaisuus tämä! Siinä sen näkee, että "vanhassa vara parempi", vai miten sen sanoisi. Kiitos, Ulla!
Minun Viitos-vanhukseni ovatkin postissa ja menossa kohteeseensa.

5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Kiitos :)

Ulla kirjoitti...

Kiitos,kun pidit.Nämä "Seinäjokelaisten" järjestämät vaihdot ovat NIIN upeita:)

Leila kirjoitti...

Huippuihania kortteja olet saanut!!
Vanhat vitoset ovat todella hyväntuulisia kaikki.

Mertzi kirjoitti...

Hei! Uusi korttihaasteblogi avattu, käy katsomassa:)

Ulla kirjoitti...

Kiitos,Outi, materiaalikuoren antimista! Huippu hienoja!