perjantai 9. lokakuuta 2009

Sydämellinen kiitos, Funchal!

... Ja Leila myös, joka oli keksinyt mitä nautittavimman vaihdon!
Leilan reseptikorttivaihdossa sain tänään tämän, voi hyvä ihme, kuinka ihanan, 4x4:n, "Kaitsijat", Funchalilta: Kaunis kortti, suurenmoisen lämmin ja sydämellinen toteutus!
Reseptiinhän kuului enkeli, pikkupoika, perhonen, syksyn värit, tekstit ja nuotit, jotka kaikki tästä löytyvät mitä upeimmin yhdistettynä!
Omatekemä korttini, sateisena päivänä sumeasti kuvattu:
Yläkulmassa on teksti "Life is a song, Love is the music."
Ja tämähän meni, hmm, kenellekäs se nyt menikään... EDIT: Ai niin, Anne S.:lle ;D.

6 kommenttia:

Leila kirjoitti...

Voi tavaton miten kauniita kortteja!!! En olisi ikinä uskonut, että tämä vaihtoni saa aikaan hirmuihania taideteoksia....uusitaan kohta,,,

Ritu kirjoitti...

Samat sanat Leilan kanssa. Molemmat kortit henkeäsalpaavan kauniita !

Anne S. kirjoitti...

MULLE MULLE :D Kiitos, korttisi on kertakaikkisen mielettömän loistava!!!!!! Tykkään ihan hurjasti!! ( Ja upean kortin olet sinäkin saanut!! )

Funchal kirjoitti...

Kauniin kortin olet sinäkin askarrellut, siis ihan tauluja kaikki ! Ja tuossakin on taiturimaisesti toteutettu tausta, joita aina ihailen ja ihmettelen. Tekee mieli päästä sormella hypistelemään, että tuntuukos siinä materiaalirajoja ollenkaan.

Funchal kirjoitti...

Kysyit 1966-korttien vaihdosta. Pyykkinaru ja se parsimuskortti ovat vaihtovapaita. Kaksi muuta menossa muihin vaihtoihin. Silmäilen viikonvaihteessa blogistasi vaihtokortteja. Palataan asiaan.

Ulla kirjoitti...

Selvä juttu,teen sinulle kortit!