perjantai 2. lokakuuta 2009

Syyspörriäinen

- on keskiössä tässä helminauhassa, joka on vastaus PajanART-haasteen a)-kohtaan:Vaijeriin pujottelin helmet. Pörriäinen tulee aivan lähelle kaulaa. Toinen näkökulma samasta nauhasta:
Valitettavan vähän tulee helmeiltyä, vaikka kauniita materiaaleja olisi kolme lipastonlaatikkoa täynnä. Se on vain tämä, kun aika ei millään riitä siihen kaikkeen ihanaan, mitä tekisi mieli tehdä.
Mutta tänään pyyhkii sentään paremmin kuin parina edellisenä päivänä: migreeni jylläsi kaksi päivää vasemman silmän päällä säteillen niskaan asti. *Huoh* Silloin jäävät näpräilyt aika vähälle...
Mutta kiitos, Arja, haasteesta! Kiva, kun tulee tehtyä välillä näitä unhoittumaan päässeitä juttujakin!

7 kommenttia:

Anne S. kirjoitti...

Oijoi, ihanat helmet ja pörriöinen, ja värikin on niiiin hyvä! ( Vasemman silmän päällä mullakin aina migreeni jyllää, ja siitäpä sitten leviää niin, että puutuu koko vasen poski.Ei oo häävit oltavat, ymmärrän olotilaasi täysin :( )

selma kirjoitti...

Oikein hienon korun olet tehnyt. Harmillinen sellainen vaiva ihmisellä, mutta kukapa meistä ei jotakin seikkaa pode kehossamme. Minun heikko kohtani on selkä. Helmeily on tosi kivaa, mutta eihän tuo tahdo aika riittää ihan kaikkeen. Kivaa syksyn jatkoa :)

Armiida kirjoitti...

Vautsi, kyllä on kaunis pörriäinen. Tosi hieno koru.Tykkään kovasti.

Pitsihame kirjoitti...

Tosi upean korun olet tehnyt.

Minullakin on korutarvikkeita vaikka kuinka, tullut vaan haalittua. Aika ei riitä millään ilveellä. Päivätyö on aivan "turhaa" ajankuluttamista...
Ei vainskaan - pitäähän mun saada rahaa, jotta voin jatkaa ihanien askartelutarvikkeiden ostamista ;DD

Käsityöperhonen kirjoitti...

Aivan upean korun olet saanut aikaiseksi!

Helmikorujen tekeminen on todella kivaa puuhaa, mutta se vaatii melko paljon aikaa. Minullakin on laatikoissa ties kuinka paljon helmiä ja täälläkin tuskaillaan, kun aika ei riitä kaikkeen ihanaan tekemiseen... Eli taidamme olla kohtalotovereita! :D

Arja L kirjoitti...

Hyvin kaunis ja hillitty koru,tykkään!Olipa taas lohdullista lukea omaa tekstiäsi ja edellä olevia kommentteja;)Sama ongelma jokaisella,Materiaaleja laatikot täynnä,mutta kun aika ei riitä. Se on niin totta,sille ei voi mitään.Mutta onneksi aina jotain kuitenkin ehtii näpertää.
Kiitos osallistumisesta!

Saila kirjoitti...

Kauniit helmet! Ja minulla se migreeni asustaa oikean puoleisen silmän päällä... :((( Kohtalotovereille tsemppiä!