torstai 15. lokakuuta 2009

Taas mainio postipäivä :)

Funchalin kanssa vaihdoimme 2 ATC-korttia. Sydämellinen kiitos siis näistä hänen tekemistään riemullisista kotiäiti-ATC:ista, "Parsi ja paikkaa -päivä 1966" ja "Pyykkipäivä 1966": - Nämä rouvat ovat siis minun syntymävuoteni lehdestä! Ja pyykkinaruteemahan oli se minun keräilykohteeni, ja nyt alkaa näyttää vahvasti siltä, että myös erilaiset käsityöaiheet ovat muodostumassa sellaisiksi.
Funchal mainitsi keräilevänsä kahvikuppikortteja. Ajattelin, että olisi kiva väsätä semmoinen kiitoskortiksi. En löytänyt inspiroivaa isompaa kahvikupinkuvaa tähän hätään, mutta tämmöisen kiitos-ATC:n tein, missä pienenpieni kuppi höyryää, ja puheenaihe on asiaankuuluva :), "Kahvitauko":Varsinaiset vaihto-ATC:ni olivatkin vanhempaa tuotantoa.
Kiitos vaihdosta!

Eivätkä vaihtopostit siihen loppuneet. Leila tarjosi blogissaan 4x4-kokoisia korttejaan vaihtoon. Olenkin usein ihaillut hänen taitoaan käsitellä tätä korttikokoa.
Nämä Leilan tekemät, tavattoman taidokkaat "Lintu ystäväin" ja "Women" sain tänään, ja lisäksi tuon kauniin, syvänsävyisen, itämaisen kortin kokoelmiini:Ja Leilan käsialaa vielä 3 upeaa ATC:ta, "Ruskeasävyinen", "Läksyt ensin" ja "Magic":(huom., viimeksimainitun ompeluaihe ;D)
Minulta lähti Leilalle aikaisemmin tehtyjä kortteja, mutta tämän 4x4:n tein vartavasten: Jos se vaikuttaa tutulta, eipä ihme. Se on näet mukaelma aiemmasta postikortistani. Tämän nimeksi täytyi antaa "Lady Rose", koskapa päätin kokeilla frouvaan seepialakkaa, ja hänestäpä tulikin aikast lailla auringonpolttaman näköinen. Toivottavasti ei haittaa pahasti tahtia?
Kiitos, Leila, muhkeasta ja ihanasta vaihtopostistasi! Sinulla tosiaan on taito hyppysissä :).

3 kommenttia:

Leila kirjoitti...

Kiitos Outi vielä upeista korteista, jotka sain omakseni!!!

Funchal kirjoitti...

Täältäkin kiitokset. Kenties sinne asti kuuluu innokkaiden sormieni töpinä, kun lähettämiäsi kortteja hypistelin ja "sitä muutakin", aivan ihania juttuja. Ja kahvikuppikortti on yliveto, mainio. Olikos noissakin saamissani korteissa sitä seepialakkaa, pinta oli todella mielenkiintoinen ja hieno. Tutulta minusta kortissasi (tuo Ladu Rose) näytti vain taustan oksisto ja se musta tylli :) .

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Funchalille: ATC-korttejani lakkailen, silloin, kun lakkailen, tavallisesti ihan servettilakalla, joka on väritöntä.
Eipäs vain olekaan Lady Rosen "musta tylli" samaa kuin isommassa kortissa, vaan tämä on ihan mustaa pitsikangasta, tämä :).