maanantai 2. marraskuuta 2009

Puuliesi

Kuvan laatu pistää kyllä miettimään, että julkaisisinko ollenkaan. Mutta jottas näkyy, ettei täällä ihan toimettomana olla oltu, niin: Nukkekodin puuliesi siis on tämä. Pimeä on päivä, ja kun liesi on sivuseinällä, piti kamera työntää kyökkiin sisälle, joten kuvan laatu on sen mukainen, eli ylivalottunut :(.
Liesiseinästä puuttuu vielä puolipanelointi, mutta ruoanvalmistushan on perusjuttuja, joka täytyy olla kunnossa ensimmäisien joukossa.
(Sikälikin huono kuva, että kattilahyllykin näyttää olevan vielä viimeistelyä vailla, ai-ai.)
Aaltopahvista pykäsin tuon lieden, ja sisällä palava tuli on silkkipaperia. (Puhuttiin illalla isännän kanssa, että ei voi nukkekodin liedessä oikeaa tulta poltella - ainakaan enempää kuin sen ensimmäisen kerran...
Isäntä ehdotti, että jos tuli leviää, pitää äkkiä väsätä muovailumassasta palokunta. Mahtaisikohan semmoinen ehtiä hätiin? ;D)
Liesiluukkujen vetimet ovat tarrahelmiä. Maalasin koko komeuden akryylimaalilla, mustalla ja vaalean hopeanhohtoisella.

2 kommenttia:

Anne S. kirjoitti...

Wautsi!! Meillä nukkiksen keittiössä on itsetehty sähköliesi...Oon sitä funtsinut ja miettinyt, josko laittaisi koko jutun uusiksi, ja tekisi puuhellan! Kyllä elävä tuli vaan olisi niin ihana ja siinä ruokaa keitellä :D Ja voihan siihen vierelle pyöräyttää pikkiriikkisen vaahtosammuttimen, ja ne palovaroittimet kattoon tietty !!Mutta tämä on hieno!

Villiviini kirjoitti...

Kappas vaan, miten hienon hellan olet tehnyt! Tosi upea, tulet ja kaikki. Ellet pahastu, niin tästähän nimimerkki "Eräs toinen alan harrastaja" voisi ottaa suoraan mallia? Sitten kun uusi huvila tulee, jos tulee koskaan. Epäilen vähän että asiamies on unohtanut koko tilaukseni.