lauantai 7. marraskuuta 2009

Suomi-Soffa

Taatusti kotimaista laatutyötä: Yllätys-yllätys, kenkälaatikkopahvista tehty sohva. (Mihin kaikkeen kenkälaatikoita voikaan käyttää!) Napeiksi löytyi juuri oikean värisiä pikkuhelmiä. Jalat ovat arvokkaasti tummaa puuta (- helmiä). Selkänojaan laitoin helminauhaa koristeeksi.
Ai niin, ja verhoilukangas on jämiä vakosametista, josta tein liivihameen itselleni n. 15 v. sitten!

Vieressä jöpöttävä metallilankatuoli on nukketaloni harvoja ostoesineitä. Kauan sitten Tiimarista ostettu, ja 2 vanhemman pojan (!) leikeissä muokkautunut.
Lankakerät tulivatkin nukkekodin kylkiäisinä Mimikolta. Ja mitäpä minun kotini ilman lankakeriä olisikaan! Niille täytyy väsätä koppa tässä lähiaikoina...

Isäntä osti tuplarasiallisen Fazerin konvehteja. Nehän piti syödä äkkiä, että saatiin tytön kanssa pohjat jatkokäyttöön. (Eipä silti, eihän semmoisen suklaamäärän popsimiseen 6-henkiseltä perheeltä kauan mene...)
Tein konvehtipohjista uunivuokia, ja osa sai jäädä astioiksi muuten vaan:
Nuo hyllyllä olevat pari astiaa ovat alkuperäisen värisiä suklaapohjia. Uunivuokia vähän sävytin kuparin- ja hopeanhohtoisilla maaleilla, jotta sain ne läpinäkymättömiksi.
Seinäkoukut ovat muuten kupariniittejä, jotka taivutin koukuiksi ja liimasin seinään nurin päin. Tyttö kun keksi heti kysyä, että kai vuoat saa pois seinältä kans! - Niin, että kyllä saa :).

6 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Tänään kai on ihan pakko ostaa suklaakonvehteja. Mukavaa isänpäivän aattoa!

Anne S. kirjoitti...

Oi hitsi :D Nää on niin ihania !! Pää raksuttaa taas täällä käynnin jälkeen vaikka mitä ;)

Pitsihame kirjoitti...

Kyllähän tuolla voisi asustella, kaikkea mahdollista jo löytyy ja lisää tulee. Ihania sisustusratkaisuja. Pitää munkin ostaa konvehtirasia... itse rasiasta tuunaan rasian ja sisustuksia kattelen Uusin silmin... mitäs mä tekisin niile suklaille... hitsinhitsi tänkapå...;))

Ritu kirjoitti...

Wau, miten makeita kakkuvuokia ! Sohvakin houkuttelee istumaan. Tosi kiva luurata sun sisustusprojektisi edistymistä.

Manumiina kirjoitti...

On nämä nukkekotijutut ihan uskomattomia! Kaikki tuntuu mahdolliselta, kuten noiden kohvehtipohjien uusiokäyttö. Ja Suomi-Soffa on kyllä parempi kuin huonekalukaupassa...

Mimiko kirjoitti...

Kylläpä on taas kaikkea hienoa minikotiin tullut :)