torstai 19. marraskuuta 2009

Tuplavaihdon 2.-osa

Ensinnäkin, suuret kiitokset Pitsihameelle tämänpäiväisestä korttipostista! Lähetin ATC-tuplavaihdon 2.-osan tehtäviksi pianon ja solttupojan kuvat. Tänään oli jännittävää avata kuorta ja katsoa, mitä niistä oli syntynyt.

Pitsihame oli loihtinut niistä upeat ATC:t, "Tanssitunnille" ja "1/1940", vasemmalla puolella vielä kolmaskin kortti, tutusta leimakuvata :):Todella upeat ATC:t, kaikki yksityiskohdat paikallaan. Täytyypä muistaa näyttää näitä myös isännälle illalla. Sotahistorian harrastajana hän arvattavasti ihastuu tuohon solttupoikakorttiin, joka on taustan tilannekuvaa myöten hieno kokonaisuus.
Minä sainkin tehtäväkseni Sailan lähettämät kuvat, pesällisen enkeleitä ja muumin: Ensivaikutelma oli, että teenpä muumin taas saaristomaisemaan tai ainakin merellisiin olosuhteisiin, mutta se tuntui liian kliseiseltä. Sattuipa sitten löytymään Muumipeikolle Pähkinänsärkijä-baletti taustaksi, joten siitä tuli "Taikatalvi"-kortti, enkeleistä ATC "Kohti":Enkelikuva oli olevinaan vaikea, mutta hyvällä tuurilla, tässäkin tapauksessa, löytyi varastoista pesälle sopiva puunoksa.

Olikin taas todella mukavat kuvat askarrella, kiitos, Saila, niistä :), ja kiitokset kauniit Annelle vaihdon järjestämisestä!

2 kommenttia:

Villiviini kirjoitti...

Kehuja, kehuja, kehuja! Olette te todellisia taitureita.

Saila kirjoitti...

Kiitos aivan ihastuttavista tuplavaihdon korteistasi! Muumi ja enkelit ovat löytäneet itselleen aivan täydellisen ympäristön. Laitan kortit blogiini esille kunhan skannerini taas toimii... :)