lauantai 5. joulukuuta 2009

Oksalle

Haastan Sinut tarjosi vuoden lopettajaisiksi enkelikuvan, joka mielestäni kuului ilman muuta joulukoristeeseen. Joulupallonkin kylkeen tämä sopisi mainiosti, mutta meidän kaikki pallot ovat jo valmiiksi kuvitettuja, joten piti keksittämän muuta. Tästä tuli sitten perheen yhteisaskare. Poika huovutti sydämen (ripustuslenkkinä on läpipujotettu kuparilanka), minä printtasin kuvan siirtokankaalle ja silitin sen kiinni huovutukseen:Kuten huomaat, käänsin enkelin peilikuvakseen. Sillä tavoin siitä tuli mielestäni jotenkin avoimempi. (Johtuukohan kirjoitussuunnan luomasta mielikuvasta, että minusta oikealle katsova vaikuttaa jotenkin eteenpäin suuntautuvalta, vasemmalle katsova selkänsä kääntävältä ja varautuneelta?)

8 kommenttia:

Anne S. kirjoitti...

Jestas miten ihana! Ja, kimpassa tehtynä pisteet nousevat vielä ylemmäs, hieno juttu :) Mutta, annoitpas nyt ajattelemisen aihetta tuosta "kulkusuunnasta"!!Enpäs ole ikinä oikein asiaa ajatellut, vaikka kuvia olenkin käännellyt omasta mielestä paremmaksi! Aika jännä juttu... Kiitos osallistumisesta, ja hauskaa Joulun odottelua!

Ritu kirjoitti...

Ihana koriste. Tuo kulkusuunta on mielenkiintoinen juttu. Olen käynyt pari grafologian kurssia kauan sitten ja nuorempana olin ystäväni kanssa kova analysoimaan käsialoja. Minulle tuntematon oikea grafologi sanoi mun käsialasta just nappiin luonteenpiirteitäni. Eli se ei ole humpuukia, kuten minusta vaikkapa astrologia on, mihin grafologia usein sotketaan. Eli käsialassakin oikealle ja vasemmalle viistous tarkoittaa juuri tuota. Mutta siinä on tietysti otettava huomioon sata muutakin asiaa. Tällaisia ajatuksia herätti sun enkelisi "suunnanmuutos" :)

kotilaiska kirjoitti...

Ihana idea ja upea lopputulos.Minustakin toi enkeli on noin päin kivampi.

Gunilla kirjoitti...

Kaunis ja pehmeä nyt enkeli ei palellee.

Leila kirjoitti...

Kaunis koriste!! Ihanasti näkyy vaikka kuusenoksalta.

TeeTee kirjoitti...

Jouluaaton oma enkeli löytyi täältä! Kuusen henki, aaton valo. :)

Saila kirjoitti...

Ihana koriste! Ja minä taas puolestani tykkään enemmän tuosta vasemmalle katsovasta enkelistä... :)

Possumamma kirjoitti...

Mulla on sama juttu, että mieluummin laittaisin aina kaikki katsomaan/kulkemaan oikealle päin, eli kohti tulevaisuutta:)