maanantai 22. maaliskuuta 2010

Kiitos, Ulla!

Sain tänään Tuplavaihdon 2.-osan ATC:t. Tämmöiset kuvat laitoin tehtäväksi: Heti, kun olin saanut postin liikkeelle, tunsin omantunnonpistoksen, että nyt varmasti laitoin liian vaikeat kuvat! Mutta eihän siinä vaiheessa voi kuin laittaa sormet ristiin ja toivoa, että ne kuvat saisi askarreltavakseen joku tosi rutinoitunut kortintekijä, joka ei pienestä säikähdä.

Ja niinhän siinä kävi, koskapa tänään sain Ullan näistä kuvista taiteilemat kortit, "Kesäksi rantakuntoon" ja "Miesten haku":
Aivan loistavat, hauskat kortit, täynnä yksityiskohtia. Näistähän tulee jo kesämielelle :D! Kiitos, Ulla!
Enkäpä malta olla julkaisematta myös ATC-korttien mukana tullutta saatekorttia, koska se vasta sai aurinkoisena päivänä hauskalle pääsiäisenodotustuulelle:

- Tuo ATC:ssa mainittu rantakunto tuntuu taas kevään koittaessa olevan yleisenä puheenaiheena. Suomi24-sivuilla joku kyseli, ehtisikö hän 6 vkossa rantakuntoon, Karibian-lomaa varten. Hänelle suositeltiin muunmuassa mielialalääkkeitä ja proteiinidieettiä... Paras ehdotus kuitenkin taisi olla, että vaihtaa lomakohteeksi Jeresjärven (vai mikä se oli), ja tyhjentää päivässä kopan kaljaa ja ahmii pari perhepizzaa :D.

2 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Kiva, että tykkäsit.Niitä oli tosi kiva väkertää!

Manumiina kirjoitti...

Täällä yksi onnellinen kiittelee tuplavaihdon 2. osan ihanista korteista, joista pidän todella paljon. Kohta päivitän blogiani ja kortit tulevat myös muiden ihailtaviksi.