torstai 20. toukokuuta 2010

Aurinkoinen kiitos!

Hellettä piisaa, mutta onneksi täällä pirtissäkin voi puuhailla yhtä jos toistakin; tänään on päällystetty kenkälaatikoita, mutta kun ei ole vielä valmista, niin eipä kehtoo esitellä keskeneräistä.
- Ja sitten täällä voi puuhata vaihtoja, tottakai!
Eilen selvisi Koukussa Kortteihin -yhteisön upouusi Salainen Askarteluystäväni, kiva-kiva! Kesäkuusta elokuuhun pääsee suunnittelemaan lähetyksiä, ja sehän on taas hauskaa kuin mikä.

Ja tänään tuli iso nippu kauniita vaihtari-ATC:ita Pitsihame-Arjalta, katsopas vaikka! Vasemmalta oikealle, ylhäältä alas Arjan taiteilemat ATC:t
"Junalla Pariisiin", "Pääsiäinen", "Kevätkukkia", "Sininen" ja kiitoskorttina "Kyyhkynen":
Olipas ihanaa, että Arja oli keksinyt laittaa kiitoskortiksi tuon romanttisen ratsastaja-ATC:n, sillä arvoin pitkään sen ja parin muun kortin välillä - ja nyt sain senkin, hienoa! (Meillähän on nimittäin taloudessa ainakin yksi heppahöperö. Ja noin vihjeenä, että se en ole minä; minä pelkään heppoja. Vähän nolo tunnustaa, kun täällä Pinsiössä niitä lönkyttelee vastaan - yleensä ratsastajan tai kärryjen kanssa, ja joskus, karkumatkalla, ihan ilman - joka päivä!)

Kiitos taas kauniista vaihtopostista ja mukavasta vaihdosta!

1 kommentti:

Pitsihame kirjoitti...

Kiitos sinulle korteistasi, vein ne just blogiini. Kovasti tykkään koko lähetyksestä, Kiitos Outi!!!

Heppakorttiin(kin) kommentoit joskus ja jäi mieleeni pikkuneidin mieltymys heppoihin ja "rakkausjuttuihin", joten valintahan johtui siitä!
Kiva kun tykkäsit :))

Mua alkaa heti huvittamaan, kun mainitset jotain teidän koirasta, kiva kaveri sulla :))

Olen saanut erittäin mielenkiintoisia ja samalla mieluista postia viime päivinä. Olis kiva, jos munkaan lähetykset eivät olisi tuottaneet pettymyksiä!

Mukavaa alkukesän jatkoa ja huomen illallahan alkaa jo viikonloppu...
Oikein mukavaa perhekeskeistä viikonloppua!