keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Kaunis kiitos, Saila!

Vaihdoimme taas Sailan kanssa ATC-kortteja. Minulle yllätykseksi (!) hän oli löytänyt viime aikoina tekemistäni korteista 2 pöllökorttia; en ollut yhtään huomannut, että minulla on nyt joku pöllöaika menossa. (Vaikka 'ei pöllömpi aika' vastaisi kyllä paremmin totuutta ;).)

Tänään sain Sailalta näin kaunista postia, ylhäällä vasemmalla "Lemmikki", alhaalla "Siipien suhinaa" - ja oikealla "I love my Singer", jonka jokainen toisen blogini puolelle vilkaissut voi arvata kolahtaneen juuri nyt oikein erityisellä tavalla :D. Kaikki kortit ovat todella ihania. Saila on niin taitava - paitsi tietysti käyttämään pitsiä, mistä hän lienee jo kuuluisa :) - myös tekemään noita hauskanmuotoisia kortteja, kuten tuo lintukortti. Ja sitäpaitsi hän tekee varmasti koko ATC-maailman siisteimmät kortit, mitä kaltaiseni liimanäppi jaksaapi aina ihastella!
Singeriin rakastuin siinä määrin, että aloin pohtia, olisiko minulla sopivaa kehystä sitä varten. Sitten mieleen muistui vanha pikkukehys, jossa oli joskus muinoin vanhempieni kihlakuva. Nyt se on ollut laatikon pohjalla tyhjillään, joten:Tämä Sailan tekemä I love my Singer pääseepi nojailemaan oman Singerini sivupöydälle :).
Kiitos vaihdosta, Saila!
Omat korttini lähtevät vasta tänään, mikäli isäntä on muistanut ne postittaa. Ja luulisin, että on; sen verran monta kertaa häntä aamutuimaan muistutin :D.

1 kommentti:

Saila kirjoitti...

Lämmin kiitos ihanasta atc-lähetyksestäsi, jonka tänään sain! Pistelty kirjekuori ON ihmeellisen kaunis :) Kiitos myös kauniista korteistasi sekä kivoista lisukkeista. Blogissani on kuvaa...

Mukavaa, että ilahduit lähetyksestäni. Olen aivan otettu Singer-kortin esillepanosta... :)