keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Postia sinne-tänne

Poika siivosi tuossa kevättalvella huonettaan ja heitti vanhoja koulukirjojaan menemään. On luonnollisesti selvää, etten hävittänyt niitä selaamatta ensin kuvia.
Laitoin Anne S.:n Tupliksen 2-osan kuviksi tällaiset:

- Koskapa pidin kuvien sinisestä värimaailmasta. Jännitin, saankohan moitteita kovin vaikeista kuvista, mutta ei sentään :).

Kuvat osuivat Liisalle, joka sai/joutui askartelemaan niistä minulle ATC:t, ja oli onnistunutkin todella hyvin! Tänään posti toi nämä kaksi Liisan taiteilemaa korttia, "Esi-isät" ja "Suomen kesää": Todella ihanat ATC:t, Liisa! Suomen kartalla ollaan selvästi jo juhannustunnelmissa, ja missäpä nuo luolamiehetkään paremmin viihtyisivät kuin järvenrantamaisemissa; niistähän kalliomaalauksiakin on löydetty. Upeat kortit, suurkiitos!

Minun tekemäni kortit kotiutuivat jo muutama päivä sitten Arjalle. Sain häneltä tehtäväksi nämä kaksi kuvaliuskaa:Mukavat kuvat, jotka tarjosivat kertakaikkisen runsaudenpulan eri lähestymistapoja. Tämmöiset päädyin väsäämään niistä,

"Kukkona...":
- ja "Neito ja linnanherra":
Kyllä oli taas mukava vaihto! Kiitos vaihtopareille ja emo-Annelle!

2 kommenttia:

liisax kirjoitti...

Hyvä että tykkäsit. Kuvat oli kivat. Mukavan erilaiset ja pitkään niitä pyörittelin ja useampaa eri ajatusta sulattelin.. Ja jos Leijonat ois pärjänneet MM-kisoissa, niin tuosta kartasta olis kehkeytynyt jotain jelloniin/lätkään liittyvää.. Olihan siinä jo kuvassa valmiina vuosi 1995, Leijonien MM-voiton vuosi. :)
Mutta eivät pärjänneet, joten muutin suunnitelmia.

Luolamiehistäkin oli useampi idea ja erilaisia taustoja, mutta päädyin tuohon, sopivat niin passelisti tohon rannalle. :)

TanjaS kirjoitti...

VOI EIKÄ...taas on niin ihania ,,,niin upeita!!!Hymyilen tai melkein nauran , kun tuo "kukkoaiheisen" idea on niin hyvin toteutettu!!! :)