perjantai 11. kesäkuuta 2010

Meillä on Koukussa Kortteihin -yhteisön puolella käynnissä pari Salainen Ystävä -rinkiä. Minä kun vaihdoista niin tykkään, liityin rinkiin, jossa lähetetään 3 kesäkuukauden ajan 2 lähetystä kk:ssa (lähetysten arvo yht. 10€/kk). Sain tänään ekan pakettini:
Näyttää tosi kivalta! Ihana perhosleimasin, parit siivet ja kaunista pitsiä, kiitos vielä tätäkin kautta Salaiselle Ystävälle :)!

3 kommenttia:

SKKY kirjoitti...

Laitetaanpas kommentointi tätä kautta, etten paljastu.
Tosi kiva, että paketti oli mieluinen! Ensimmäisellä paketilla kokeilen yleensä, että onko "tyylisuuntani" yhtään saajan mukainen. Näytti olevan.
Seuraava voi ollakin jotain ihan muuta...
Sitä ajattelin vielä kysäistä, että pahastutko, jos vaikkapa yksi lähetys olisi jotain ihan muuta kuin olit toivonut? Askartelutarvikkeita tietenkin, mutta värimaailma jms. olisi jotain tyystin muuta kuin vintagea.

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Hmm, missähän tähän kysymykseen vastaisi, että se tulisi SKKY:ltä luettua...
Siis tottakai tykkään paljosta muustakin kuin vintagesta :D. Ja värien suhteenhan olen aika lailla kaikkiruokainen, joten tuskin kovin helposti ihan poskelleen menee. Ainoa ovat nuo kovin "lapselliset" askartelumatskut, jotka tahtovat jäädä käyttämättä (jo pikkuneidiltäkin, kun hänkin alkaa jo olla iso neiti...)
Ja yleensä ottaen pyrin suhtautumaan kaikkeen saamaani myönteisesti :).

SKKY kirjoitti...

Kiitos tiedosta!