tiistai 6. heinäkuuta 2010

Kiitos, SKKY!

Tätä juuri nyt tarvitsin, monestakin syystä. Enkä vähiten siksi, että naapurissa kyläilevä koira puri juuri pikkutyttöämme, ja olen täällä aikamoisessa paniikissa, kun odottelen, mitä lääkäri sanoo pienistä sormiparoista.
Mutta asiaan. Postilaatikkoon saapunut lähetys hämmästytti, kummastutti kovasti postinnoutajaa ("Onko meille lähetetty joku naapurille kuuluva puhelinposti?"):
Kunnes havaitsin lähettäjän osoitekentästä Salainen Koukussa Kortteihin Ystävä -vaihdon emon osoitteen. OK, tämä onkin SKKY:ltäni! Olipas jännä avata:
Voi tavaton, ihana lehtileikkuri! Juuri tällainen minulta puuttuikin, enkä muista puutetta missään valitelleeni, eli SKKY taitaa olla ajatustenlukija :)? Tosi kiva! Meinasin juuri taannoin ostaa jostain valmiita lehtiä, mutta ajattelin sitten, että jos tässä syksyn mittaan saisin aikaiseksi jostain leikkurin tilata... Nyt ei sitten tarvitse :)!
Ruusukimara on myös kuin unelma; monta ihanaa väriä. Ja nuo perhoset ovat myös ihania. Kas, kun perhosleikkuri minulta myös puuttuu. Vaihtokaverit kun ovat pitäneet minut perhosissa, enkä ole joutunut leikkuria hommaamaan. Näitä isoja perhosia minulla onkin tosi niukasti, joten nämä ovat erityismukava juttu myös. Ja valkoisena ilman muuta parhaimmillaan, että pääsee tuunailemaan ;). Täysosumalähetys siis!

2 kommenttia:

SKKY kirjoitti...

Voi vitsi, miten hyvälle tuulelle sait minut! Aina vähän kuitenkin jännittää, että onko kyseisiä juttuja jo kuinka paljon. Leikkuri oli Paperellassa alennuksessa ja heti piti pari niitä tilata.
Oikein ihanaa kesänjatkoa kaikesta huolimatta ja toivottavasti tytön sormille ei käynyt pahasti!

Pitsihame kirjoitti...

Kokeilin "askarteluleirillä" Mervin lehtileikkuria, on just tommonen. Leikkelin kasan valmiiksi, mutta on myös ostoslistalla - ihana vehje!