sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Leila se jaksaa puuhata ekstrahaasteitakin, helteistä huolimatta! Haasteen aiheena on "Lämmintä vai viileää", ja kyllä se nyt viileän puolelle kallistuu, ehdottomasti, kun saa valita (toisin kuin elämässä.)
ATC "For Cool Ladies" (vaihdettu):

7 kommenttia:

Armiida kirjoitti...

Vautsi. Ihana. Niin kaunis sininen korkkarikin.

Leila kirjoitti...

Voijee, ihana korkkari ja upean värinen. Minulla oli tuon väriset korkkarit joskus nuoruudessa ja ne olivat hienot. Aina piti olla pusero ja kengät, sekä kynnet samanväriset...voi niitä aikoja!
Kiitos Outi ja onnea arvontaan.

ulla kirjoitti...

Korttisi on tyylikäs!

Anne S. kirjoitti...

Vautsi!!Minä mietin että missä ihmeessä tuommoinen kuva onkaan mutta postimerkeissä juutottakai, kun kuvaa suurentelin ;) Ihana kortti, ihana viileys!!

Ritu kirjoitti...

Minä haluan oikeasti just tuollaisen vaakan, mistä niitä saa ? Ihana on koko viileys, aah ! Jos olisin sirosäärinen ja 20 cm lyhyempi, ostaisin myös tuollaiset kengät. Mulla ei oo ikinä ollut korkkareita eikä tuu sattuneesta ulkonäöllisestä syystä :)

annifanni kirjoitti...

Viileää..eipä tuo korkkari vielä sopisi jalkaan..niin on nätti.Silmänruokaa korttisi täynnä.

Arja L kirjoitti...

Hieno kortti ja nuo korkkarit...aaahhhh.Olen korkkareiden suuri ihailija ja harvoin meikäläisen jalassa matalakantaisia kenkiä nähdään.Kenkien pitää olla ehdottomasti naiselliset ja korkojen kopista,nih!