lauantai 18. joulukuuta 2010

Erikoonen

Iha mahrottoma vaikeeks mää koi ton "Leilan Erikooseen" osallistumise. Es suinkaa se takia, ettemmää tykkäisi omalla murteellani kirjottaa, vaan sen tähren, kum mää en yleensä ikinä tykkää yrittää toista matkia tekosillani. Kato, kum mää e kertakaikkiaa ossaa, vaikka miäli tekis - siis täsä tapauksesa, ku sitä melkei ruinattii. Muta tämmöselä mää ny mukkaal lähre:Iha tää ol liia yksinkertane ja vaatimato Leila tyyliseks, muta o siinä muutama semmone piirre, jota mukkaa halusi saara. Ninku ruskee väri, avai ja lukko, tekstipaperi (nuattejaki olis voinu olla, mutta tuntu, että se olis jo ollut liiottelua), lapsi- (ja viä tyttö-) aiheine kuva, pitsiäki, ja ruskeiks väritettyjä reunoja. Ja tiätysti perhone! Eikä siinäkä tainnu haitata, että se o vaaleenpunane, ku se punane o kans Leilam miälee. Niija se o kans kohrallansa, että o tommone leima paperisa, semmosia se Leilanki korteisa o ollu, ainaki niisä, jokka mulle saakka o tullu.

Jaani, äläkäs sitte piittaa noista multakökkäreistä, jokka tosa meirä pöytäliinalla näkkyy, tosa kuvasa, taustala. Ostettii tännää hiano joulukukkakori, vaa näyttää kori vuatava. Täytyy laittaa joku alusta sille, kuha täsä kerkiä.

Että tattista vaa Leila, haasteesta, ja haastaha taas, Erikoosellaki (se o Ernomane meijjä murteela, se).

6 kommenttia:

Pirkkeri kirjoitti...

Kyl sul o paljo semmosii asioit kortissas ku Leila käyttää ja oikee hyvält mun milestän tää näyttää. Kyl vaa onki vaikia tehrä semmost ku toine tekee vaik kui yrittäis. Jokasel kuitenki o se oma tyyli.

Ritu kirjoitti...

Minä jo outinnii, jotta eekö se ite puikkopastorj osallistu ollenkaan tähän huasteeseen. Vuan tuljhan se kortti, kuhan vähän aekoo asijoo sulattelit. Niin on huastajan näkönen, että elä yhtään vähättele matkimistaetojas. Hyvvee viikonlopun jatkoo !

Leila kirjoitti...

Voi hyvä rakkaus ku täälläki o ihana kortti. Ja nii mun mialuusia juttuja, sä luettelikki jo ne melekee ainakin ja oot kyllä saanu ne justihi kohorallensa. Moon itte yrittäny nottemmä ny aiva jokahittehe laittaasi tuata perhosta mutta vaikiaa se o...aivanniinku kortti ei olis mikää jos se ei siinä lentele. Kyllä tää sun korttis o nii mun näkööne ja TÄYRELLINEN luamus!!!!
Kiitos Outi ja onnia arvontaha.

selma kirjoitti...

Oon sammaa mieltä eellisten kansa että Leilan tyylinen on tämäki kortti. Samoja värkkejä usijampia löytyy ku Leilanki korteisa ruukaa olla. Mukava ja rauhallinen tunnelma täsä kauniisa kortisa. Rauhaisaa Joulunaikaa sinne pastorillekki jo täsä toivottelen..terv. selma

Anne S. kirjoitti...

Tämon nii hianosti matkittu notta voi pyhä sylyvi.Äitee tykkää justihi nuasta kaikiista jutuusta mitoot korttihi laittanu!!

Armiida kirjoitti...

Oivallisesti toteutettu Leilamainen kortti.