torstai 6. tammikuuta 2011

Leila Ernamaset vol. 2

Kummeinaa Leila haasto taas, ja paitti että ny omalla kiälellä kertomaa, nii haaste oli sevverra erikoine muutenki, että osallistuaha siihe täytyy, ei auta mikkää. Jote ny sitte leivotaa, kute Leila Ernomaset (se oli "Erikooset" siälä Leila plokisa, mutaku ei me täälä hämeesä semmosia puhuta, ernomasia vaa) haasto, meinaa.
Ei nää mittää ernomasia kyä oo, joulutorttuja vaa, ja kamala hätäsesti kyhättyjä, enkelimuatoo ne tavottellee:
Hätäsesti sikäli, että päämäärä oli vaa, paitti saara perheelle jälkiruakaa, käyttää kaikki luumuhilloj jämät pojjes. Että rumia sai olla, ku kaikki o jo syäty!
Samala tuli kuvattua toi joulutähtiki, minkä miähe sisko meille toi. Ommeinaa komeev värine, tommone ninku pinkki. Taitaa olla muatia ny, vähä ku?
Ja sitte tosa o naamallansa toi mu joululomalukemiseni, Atvooti Markareti (Margaret Atwood seisoo kannesa) Herra tarhurit. O kyä hiano ja jännä tarina, kuha kerkiäis vaa lukkee. Tuppaa ny päivät - ja vähä yäkki - mennee ristipistohassutuksep parisa. Viälä pitäs tehrä seuraavana yhreksänä päivänä uusi ristipistotyän alotus, sitte kerkiäis taas harrastaa muutaki.

Ninettä tattista vaa taas, Leila, haasteesta, meinaa.

3 kommenttia:

Leila kirjoitti...

Tiäräkkö notta mä tykkään nii julumetusti nuasta tortuusta, eikä ne mummiälestä oo yhtää rumannäköösiä niiku sä väität, komeeta o ja syäryksi o tullu niinku sä jo ilimootikki.
Ommuute aika jännän värinen tua sun tähtes ja muatifäri soon kaas.
Voi voi ku joskus kehtaas eres yhyren kirijan lukia nii se olis jotaki, muttei mä vaa asuulen näiren korttiini kaas.
Ihanaa Outi ku leivoot erikoosehe ja onnia arvontaha!!

Ritu kirjoitti...

Täälläkin torttuja, nam nam !

Anne S. kirjoitti...

KIITOSKIITOS, vanhat vitoset tulivat, ja täällä ihastelen kovasti!