maanantai 14. maaliskuuta 2011

Reseptikortti 4x4

Ainahan sitä tekee mieli mukaan, kun pitää toteuttaa reseptikortti, ne ovat niin mukavia :).
Leila haastoi tämmöisillä ainesosilla: Nainen, Siivet, Pari kukkaa, Pari perhosta, Jotain vihreää, Kirjoitusta, Numeroita, Reunaan nauhaa, kirkkaita värejä.
Minun korttini:
Oikeesti vain tuo vihreäpohjainen osuus täyttää mittakriteerit, eli 4x4. Kävi nimittäin ns. vanhanaikaisesti: Liimasin ladyn (tarra-)siivet taustaan ja huomasin sitten, ladya mallaillessani, että se on pakko kiinnittää suunniteltua alemmas. Niinpä prouvan jalkaterät tipahtivat yli kortin.
Olin suunnitellut laittavani korttiin vain parin millin valkoiset reunukset, mutta enhän minä voinut naisimmeiseltä koipia poikki napsaista. Niinpä kiinnitin koko trahteerauksen valkoiseen korttipohjaan. (Lopullisessa versiossa tuossa vasemmassa reunassa on vielä kapea, mattakultainen silkkinauha, jossa rusetti keskellä. Mutta kun ei mahtunut mittakriteereihin se, en viitsinyt ottaa siitä enää uutta kuvaa.)
Että näillä puheilla mukaan haasteeseen, vaikka reseptistä lipsuen. (Silleen minä aina leivonkin, tai teen käsitöitä. Ettei ikinä ihan tasan tarkkaan ohjeen mukaan. Ja toistaiseksi on hengissä pysytty, näinkin...)

5 kommenttia:

Anne S. kirjoitti...

Hieno kortti!!! Ja minä aina meuhkaan kaikille leipojille: ei tarvi niin kauhian nuukasti mittailla!! Käsitöistä nyt puhumattakaan :D Hyvä Puikkis just näin!!!

Leila kirjoitti...

Tämä on HIENO!!!
Kaikki natsaa juuri kohdalleen ja upean värinenkin vielä. Sanoisin, että täydellinen reseptikortti.
Tuosta leipomuksesta...itse teen aina "summammutikassa", eli ei mitään ohjeita, aineet vain kaikki noin mitoilla ja hyvää on tullut.
Olipas mukava saada sinutkin mukaan haasteeseen.
Käyn aina kurkkimassa tuolla sinun toisella sivuilla sinun ihania käsitöitäsi.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Aivan ihanuus.

Ritu kirjoitti...

Kuhan on sinne päin, niin se elämässä menee ! Tuo kukkarykelmä on kaunis kuin myös koko kortti !

Sisko kirjoitti...

Tässä ovat materiaalit ja värit kohdillaan! Eikä koossa mitään vikaa ole. Reseptissähän sanottiin:Kortin koon saat valita, mutta 4x4 kokoiseen ainakin kaikki sopii mainiosti..