keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Tuotetestausta

Pistoja ristiin pistelevät tietävätkin jo Emmuli-kaupan, mutta olettekos tulleet ajatelleeksi, että käsityökaupasta saa myös askarteluun soveltuvaa materiaalia?
Emmulin kauppias Kirsi pyysi testaamaan kaupasta saatavan runsaasti kuvioidun lahjapaperin soveltuvuutta korttiaskarteluun. Tässä viikonloppuna värkkäämäni kortit, perinteinen punainen kortti ja vihreä telinekortti, joiden kuvituksen leikkasin em. lahjapaperiarkista:


Paperi on riittävän tukevaa sellaisenaan leikattavaksi/liimattavaksi. Kuvioraportti on varsin iso, eli sama kuvio toistuu harvakseltaan. Sen hyvä puoli on, että kuvioaiheita on samalla arkilla runsaasti. Toisaalta hyvien 3D-kuvien työstämiseen tarvittaisiin varmaan koko arkki (minulla oli käytössä pala - olikohan 3 kuvioriviä?, eli sama aihe ei toistunut kuin max. 2 kertaa, aina ei sitäkään).
Paperi soveltuu loistavasti nimenomaan joulukorttiaskarteluun sen vuoksi, että kuvioraitojen välissä on tekstiraita, jossa toistuu hyvän joulun toivotus useammalla kielellä. Teksti on näppärä leikata suoraan kortin toivotukseksi.
Muukin kortteihin käyttämäni materiaali on pääosin Emmulista. Omasta varastosta ovat korttipohjat, taustapaperit, juustoharso ja pitsinpala.

1 kommentti:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Wau. Pitääpä tutustua Emmuliin.