tiistai 24. maaliskuuta 2009

Anne S. kävi vihjaamassa, että Mixed Media Mondayssa on aiheena Oriental. - Niin, että "täytyihän" siihenkin haasteeseen vastata :)! Otin käsittelyyn tuon isomman jumalanpalveluskirjan, ja tein siihen ensimmäisen aukeaman, eli toinen Altered Book lähti käyntiin saman tien: Tuo oikeassa sivussa oleva luukku on tietysti avattava:
Ja katsotaan vielä lähempää ;)...
Suosittelen näpsäyttämään kuvia suuremmaksi. Näin yleiskuvassa sivut näyttävät lähinnä sekavilta.
Vasemman sivun (kirjan kannen sisäpinta) iso kuva on sanomalehdestä, jotkut kuvat ovat vaihdoista saatuja, toiset jopa itse ostettuja ;). Oikeanpuoleisen sivun taustapaperi on Mimikolta saatu servetti, joka toimii hyvin: teksti kuultaa hauskasti läpi. ( - Ja on siellä käytetty Korttiystävä Rhynahilta saatuja tagejakin ;).)

Tämä kirja onkin selvästi helpommin käsiteltävää materiaalia kuin tuo pienempi, koskapa sivut ovat paksumpaa ja karkeampaa (lue: halvempaa) materiaalia. Saapas nähdä. Epäilenpä, että tästä kirjasta tulee kokonaan itämaisaiheinen. On niin paljon sen aiheista materiaalia ehtinyt kertymään, ja paljon semmoista, mistä en malttaisi mistään hinnasta luopua. Tässä muodossa se jäisi mukavasti omaksi iloksi.

Ei kommentteja: