tiistai 21. huhtikuuta 2009

Sain AnneHelenalta hienoa "väripostia" Erilaisen Vaihdon tiimoilta. Tehtävänä oli valmistaa 4 eriväristä ATC-korttia. Tässä AnneHelenan tekemät normaalikokoinen kortti ja ATC:t: ATC:ien nimet vasemmalta oikealle, ylhäältä alas: "Kaksin" (sininen), "Poika ja perhonen" (vihreä), "Tyttö" (keltainen) ja "Perhosnainen" (punainen).
Todella kauniit ja huolella tehdyt kortit!
Ja mukana tosi inspiroivia lisukkeita:
Kiitokset mukavasta vaihdosta! Oma postini menee toivottavasti perille huomenissa, ellei postin lajittelulakko jo ehdi muuta aiheuttaa, eli palaillaan sitten asiaan. :)

2 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Tunnustusta uudelle blogillesi mun blogissa !

serja kirjoitti...

Kyllä voi lähettää atc juttujakin on kiva opetella välillä jotain uuttakin:)Eiköhän sitä sen tärkeimmän työn ohella jotain kerkiä tehdä (ensimmäistä odottavan lapsellista haaveilua :) ) ja ajattelin loman lopuksi omaa yritystä perustaa ni saa sitten harjoittelua ja aikaa ittensä kanssa jos mies innostuu tekemään vaunulenkkejä:) Jos en sitten seuraavaa lähetystä kommentoi niin olen sitten tositoimissa tai kiireinen lapsen kanssa mutta kun tilanne rauhoittuu niin ilmoitan kyllä. Ja näin etukäteen jo kiitos parina olemisesta ja ihanista paketeista! :)