lauantai 4. heinäkuuta 2009

Leilan mainioon Kalavale-haasteeseen tein tämmöisen ATC:n, "Lentokala" (lähti Anne-S:lle): - Hauki jäi tuonne alalaitaan, vaikka ensin tulikin mieleen Ella Eronen lausumassa "Nous HAUKI puuhun laulamaan..." :o
Kylläpä tämä askartelu nyt vetääkin puoleensa, kun pitäisi siivota, *huokaus*.

EDIT: Kommenttina kommentteihin täälläkin: juu, kyllä lentokaloja on! - Mutta ei niillä ehkä tämmöttisiä siipiä ole kummiskaan.
- Niin, ja sitten minähän en ole siivousimmeisiä ollenkaan, mutta nyt olis vähän pakko, kun rippijuhlat on 2 viikon päästä. Toisaalta, tulee ne juhlat kyllä siivoamattakin - itsellä vaan on vähän rauhallisempi olo, kun on edes yrittänyt järjestellä paikkoja. (Askartelutavaroiden järjestelyhän on tuhoisaa, kun rupeaa tekemään mieli tehdä samantien niistä kamoista jotakin, ja tämänkertainen pääasia, siis siivoaminen, unohtuu niin helposti...)

6 kommenttia:

Leila kirjoitti...

Mainio kortti!! En ole ennen ajatellutkaan, että olisi lentokaloja. Ihanat värit myös kortissasi ja kiva idea.
Kiitos Outi osallistumisesta.

Leila

ps. ne siivothan ehtii myöhemminkin...kortteilu on kuiteski ykkönen, vai mitä?..

Ritu kirjoitti...

Aivan mahtava ! Ihanat väritkin. Siunattu asia, että sullakin askartelu menee siivouksen edelle:) Mä usein pikkuisen siivoan ja sit välillä käyn jotain näpräämässä.

Saila kirjoitti...

Hieno :)

annifanni kirjoitti...

Mielestäni aivan ihana. Todella myös kalavale, vaikka onhan niitä lentokalojakin.Vai onko minulle joku valehdellut.

Anne S. kirjoitti...

Tämä on kyllä upea!! Kaikenmoisille olen kyllä minäkin siipiä laittanut, mutten ikinä kaloille.Laitan tuon idean heti korvan taakse, ja käytän tilaisuuden tullen ;)( Siitä siivouksesta.......Minähän oon "tunnettu" siivoushullu, myönnän. Mutta, nähty on sekin, että pölyrätti on toisessa kädessäni, ja leimasin toisessa, ja homma toimii !!)

Ulla kirjoitti...

Hei,olisikohan "Kuohuaa" ja "Toviksi pihan perälle" vapaita vaihtareiksi,korteille,jotka varasin sinulle!?