lauantai 4. heinäkuuta 2009

Jospa minä yrittäisin tämmöisellä PajanART-haasteen A-osaan? Rakkausteemassa edelleen siis, ja ATC "Kuohuaa" (varattu Ullalle): Kas, kun GA-aihioksi ajattelemastani ei ottanut syntyäkseen, vaan tästä siltakaaresta syntyi sitten toinen :).
Kelvanneeko tämä "goottilaiseksi", vaikka holvikaarta on vain nimeksi?
EDIT: Kommenttina kommentteihin: Juu, ei varmaan ole 'virallinen' GA, mutta tulkitsin haasteen lauseen: "Koko ja malli saa olla mieleisesi,kunhan goottilainen muoto siitä löytyy" niin, että goottimuoto voi olla missä kohtaa tahansa, joten tämä tässä ;). Kortin yläreunan olisi hyvin voinut pyöristää, mutta en malttanut silpoa mielestäni kaunista kiviseinää.

3 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ihastuttava on tämäkin kuten b-osan atcsi! "Virallisesti", käsittääkseni, tämä korttisi ei kuitenkaan täytä Gothic Archin määritelmää. GA:ssa on yksi "sääntö": korttipohjan yläosan muoto tulee olla kaareva. Ja sitä kaarevuutta voikin sitten olla monenlaista... :)

Arja L kirjoitti...

Saila jo tuossa kertoikin virallisesta muodosta,mutta tässä haasteessa ollaan hyvin lempeitä;)Pääasia,että on saanut inspiksen ja toteuttanut sen! Ja kaunis on korttisi.
Kiitos osllistumisesta ja onnea arvontaan.

aino kirjoitti...

Viehättävä. Pidän tuosta athmospharista, joka tässä viheriässä maailmassa hehkuu.