lauantai 4. heinäkuuta 2009

Voi veljet, eikös rakkauden pitäisi olla niitä kaikkein helpoimpia ATC-aiheita, vaan kyllä kesti, ennen kuin mitään herui! PajanART-haasteen B-osaan rakkausteemalla siis, "Everywhere" (varattu Sailalle):
- Enpä taida olla edes piiloromantikko, kun tämän tuottaminen kesti melkein viikon :D! - Saas nähdä, kehittyneekö A-osaan mitään. Tästäkin olisi kyllä saanut goottilaismuotoisen, koko kortista tietysti, tai siltakaaresta, mutta yksi sopivampikin aihio olisi tuolla vartoilemassa, jos vaikka alkaisi vielä polla säteillä...
Nytkin piti siivota tuota askartelunurkkaa (rippijuhlat häämöttävät 2 viikon päästä!), mutta niinpä vain sorruin näpräilyyn.

7 kommenttia:

Anne S. kirjoitti...

Tässähän on hieno idea! Jäin oikein katselemaan koko komeutta :)
Niin, ja hienoja kortteja oli mennen-tullen myös tuplavaihdon 2.osaan täällä!

Saila kirjoitti...

Ihana kortti! Kiitos kun osallistut haasteeseen :) ps. vaihtaisitko tämän kortin minulle + toinen mieleinen olisi "Postcard from the edge"? Minulla on blogissa vain muutamia vapaita, mutta teen mielelläni, jos niin sovitaan... :)

TanjaS kirjoitti...

Hei olen "elossa" ja suunnistin heti tänne. Rakkaus ATC: mielenkiintoinen toteutus ja täytyy sanoa että onnistuit kuvaamaan asian. Nuinkin se voi olla :) Kun katselee tuota ..tulee mieleeni että kortin mies ei tiedä kuinka lähellä rakkaus on..hän aivan kuin odottaisi. :)

Ninnu kirjoitti...

Tyylikäs ATC! Aivan upea. Huomaa kyllä, että sinulla on kuvallista lahjakkuutta. Pidän tuosta tosi paljon.

Arja L kirjoitti...

Tätä piti oikein ajatuksella jäädä katselemaan.Monenkinlaisia ajatuksia herätteli... Kaunis työ.
Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan.

Ritu kirjoitti...

Molemmat Pajan Art -korttisi ovat ihan huippu super ihania ! Näissä on sitä jotakin... ideaa ja taiteellista silmää, aah !

Saila kirjoitti...

Kiitos tosi kauniista vaihtareistasi+kivoista lisukkeista, jotka tänään saapuivat :)) Blogissani kuvaa korteista.