keskiviikko 19. elokuuta 2009

Ikäkausiaskartelua

Tänään juolahti mieleen hauska juttu: kun äitini oli suurin piirtein minun ikäiseni, hän innostui päällystystöistä. Kun silloin poikkesimme lapsuudenkotiini, äiti oli päällystänyt tapetinpaloilla milloin mitäkin: ruokailuvälineiden kuivaustelineen, puisen, viisihaaraisen kattovalaisimen kankaiset lamppukuvut...
Hmm, onkohan tämä siis jonkinlainen ikäkausikriisi, että tänään minuun iski myös päällystysvimma. (Tai ehkä se vain johtuu nukkekotiaskartelun herättämistä ideoista...)
Tämä talouspaperiteline on minun mielestäni kaivannut jo pitkään piristystä, varsinkin, koska se on liian vaaleaa puuta meidän keittiöömme: Ja niinpä meikäläinen päällysti nuo foliorullien kannet viinipulloetikettiaiheisella (heh, kiva sana!) kankaalla:
- Servettilakka kiiltää kuvassa, mutta ällös välitä.

Ja hyvään vauhtiin ja flow(wow?)-tilaan päästyäni jatkoin vielä päällystämällä tämän valokuvakehysrumiluksen (karsea keltainen, mutta oli halpa Tiimarissa joskus): Ja näin myös esikoisemme rippikirkkokuva sai viinipulloetikettikehyksen:Miksipäs ei, ovathan leipä ja viini konfirmaatiossa keskeisissä rooleissa.

In vino veritas, sanoi roomalainen...

2 kommenttia:

Käsityöperhonen kirjoitti...

Hei,
oletpas onnistunut tekemään kivoja päällystystöitä. Kankaalla saa kummasti kivaa ilmettä sisustukseen. Itse olen päällystänyt lähinnä vanhoja huonekaluja tms. mutta tuo valokuvakehysidea antaa aikamoisesti inspiraatiota!

Ritu kirjoitti...

Tuollainen ikäkausi onkin aivan mahtavaa aikaa ! Minulta se taisi mennä ihan huomaamatta jo ohi, kun ei ole koskaan noin hienoja päällystyksiä syntynyt. Viini-aihe näköjään sopii moneen paikkaan. Mites olis vaikka rapu-kehykset ?:)