keskiviikko 19. elokuuta 2009

Just for fun

Elikkäs koska tää on niin kivaa, niin lisää väriä nukkekodin sisustukseen :D.
Keittiön nurkka: Tein väliseinään "sormipaneelin" coctail-tikuista. Niiden katkomisessa (terävät päät poikki) oli semmoinen homma, että laiskuus iski, ja päätin tehdä loput 2 kyökin seinää tavallisella paneelilla. Elikkäs leikkasin paperisuikaletta, taittelin sen haitarille ja värittelin taitokset mustetyynyllä. Koristelistoja vielä puuttuu. (Mutta niinhän ne puuttuu paikoin meidän talostakin, vaikka ollaan jo 7 vuotta asuttu...)
Kyökin lattia on taas lakattua skräppipaperia, ja tapetit Annen Arkkikaupan vintagevihosta ;). Tuli sopivasti "kulahtaneen" näköiset seinät, mielestäni.

Kylppärin vihreät ja siniset kaakelit ovat Mimikon värittämiä, nukkiskaupan kylkiäisiä, edelleen:Peräseinän vaaleansininen on ihanaa, marmorimaista vintagepaperia, joka ei näytä valokuvassa juuri miltään.

Olkkarista kuljetaan yläkerran makkariin punaista mattoa pitkin: Alakerran portaisiin tulee ehkä vielä matto, jos löytyy sopivaa ideaa. Siksipä nuo vihreät portaat saavat toistaiseksi odottaa liimaamistaan.
Tässä ei nyt ole paljon muita askarteluja ehtinyt tehdä, kuin näitä nukkisjuttuja vaan. Mutta haitanneeko tuo mittään. Pääasia, että saamme talon tytölle leikkikuntoon!

4 kommenttia:

Nunt kirjoitti...

*köhköh* Kumpikos teillä on enemmän innoissaan tästä projektista, sinä vai tyttö? :D

Ninnu kirjoitti...

Wau miten hieno! Ei tuo ole mitään näpertelyä, kuten blogissani mainitsit, vaan hieno työtä. Askartelupapereiden käyttäminen tapetteina onkin hyvä idea. Kuvioidenkin koko taitaa olla enemmän 1:12 kuin "ihmistapeteissa" :-).

Ninnu kirjoitti...

piti siis kirjoittaa 'hienoA työtä'.. sori taas huonosuomi ja liian nopea kirjoittaminen!

Liisa kirjoitti...

Kyllä tuleekin kaunis nukkekoti. saas nähdä tosiaan kumpi tätä oikein näpertää enemmän innoissaan,äiti vaiko tytär ja kuka leikkii sitten kun se on valmis...