perjantai 7. elokuuta 2009

Punaisia muistoja

Leilan värihaasteen tehtävänä oli punainen decosivu aiheesta Muistot.
Taas taisi mennä pari päivää aihetta ihmetellessä, ennen kuin välähti:

Isäntä on viime päivinä pessyt hieman turhautuneena terassiamme. Kas, kun pääskyset rakensivat pesänsä terassin katoksen alle, koiranhäkin tolpan nokkaan.
Nyt sitten ruikkivat koko perheen voimalla terassin valkoiseksi tuota pikaa.
Pääskysten poismuutto on yleensä ensimmäinen syksyn merkki, mutta emmepä ole sitä ennen näin hartaasti odottaneet :).

Leilan haasteen punaisesta väristä tuli mieleeni pääskystaulu, jonka maalasin reilu vuosi sitten, ja joka löysi viime talven näyttelyssä uuden kodin.
Tämä decosivu sisältää siis ihan oikeita muistoja, pääskysistä, maalauksistani ja loppukesän päivistä:Nuo linnunmuotoiset decosivut sain viime syksynä decomatskuvaihdosta Timantilta. Näin kauan kesti, ennen kuin maltoin kajota kauniinmuotoisiin sivuihin :).

Koristelussa käytin, maalaukseni minikopion lisäksi, lähinnä kiiltokuvia, joiden tarkka leikkaaminen oli yllättävän rentouttavaa puuhaa, ihan tosi.

Kiitos, Leila, hauskasta haasteaiheesta!

6 kommenttia:

Anne S. kirjoitti...

VOOOOI MAHAROTOONTA!! Siis niin ihana, idea on loistava ja toteutus keratkaikkisen upea!!! ( Ja voi teitä härnääjiä, sinäkin :) Meillä yhteiseloa vasta 20 vuotta, joten ainakin kymmenen vuotta vielä harjoitellaan olemista!! Ja vaikka hääpuvut ovat kauniita, itse en sittenkään laita semmoista päälleni...Mutta SINÄHÄN meidät sitten vihit, ihan vaan näin blogin välityksellä JES!! )

Leila kirjoitti...

APUA IHANA!!!!!!Siis niin mielettömän ihana idea ja toteutus.Sanat loppuu...henkeä pidättäen katselen ja ihailen.
Kiitos Outi osallistumisesta.

Armiida kirjoitti...

Kertakaikkisen ihastuttava. Kaunis kuin mikä ja niin mukava tarinakin takana.

Ritu kirjoitti...

IHANA!!! Kinnun muotoinen deco-sivu. ei voi mahtavampaa ideaa ollakaan. Ja sisällä nuo sinun iki ihanat pääskyset. kyllä sinä osaat !

luki-häiriöinen ope kirjoitti...

SIIS LINNUN !!!

Timantti kirjoitti...

Mahdottoman kaunis sivu ! Palattiin eilen Azorien lomalta ja kotimatkalla harttiin uusi perheenjäsen , perhoskoiranpentu Jippu ! Jipun kuulumisia jatkossa http://babyjane.vuodatus.net