tiistai 4. elokuuta 2009

"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa..."

PajanARTiin täytyi nyt sitten osallistua, monestakin syystä: Haasteidea ja mallityöt ovat tällä kertaa Ritun käsialaa, aiheena on huippuajankohtainen koulu (esikoisella alkaa 10.8., muilla 12.8.) ja arvontaakin on luvassa ;).
A-osa haastoi tekemään lukujärjestyksen. Tässä meikäläisen ikioma: Laitan tämän jääkaapin sivuseinään (meillä on rosterijääkaappi: magneeteilla ei tartu oveen mitään, ei :( ), ja merkitsen siihen sitten tenavien taksiaikataulut. Eli täytyypi olla äiskälläkin oma lukujärjestys (onko sen kutsumanimi sitten lukkari?)
- Ja B-osaan kouluaiheinen ATC, joka ei sitten halunnut onnistua kuvassa oikein mitenkään. Mutta tässä kumminkin "Tietotulva" (- joka matkasi Ritulle :) :
Kuvaamisvaikeudet taitavat johtua siitä, että lakkasin (molempienkin töiden, lukkarista tietysti vain kehysosan) pinnan, joten se kiiltää. Toisaalta myös iltamme sää on varsin pilvihämyinen, ja ulkona kuvaaminenkaan ei anna kunnon valoa. Ja salama tuottaa vaikeuksia lakan kanssa... Mutta tämmöistä nyt kumminkin :).

8 kommenttia:

Ritu kirjoitti...

Ihanaa, kun osallistuit ! Oma lukujärjestyksesi on todella kaunis, tykkään erityisesti tuosta sinipohjaisesta ruusupaperista ! Kannatti "tikistää" myös ATC, sillä se on tosi mainio :) Onko tuo yli-innokas naikkonen opettaja ? Taitaa olla vastavalmistunut innokkuudesta päätellen :)Lasten mielestä hän taitaa muistuttaa päiväperhoa. Mahtava kortti !

Anne S. kirjoitti...

Voi jee! Ihana lukkari, ja tuossa kortissa on makee idea. Ja hei, tuota lakkaamista pitää kyllä joskus kokeilla...

Saila kirjoitti...

Hienoja ovat molemmat :)

Arja L kirjoitti...

Aivan upeita molemmat! Lukujärjestyksen raikkaat värit miellyttävät silmää ja atc on mainio.
Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan!

Armiida kirjoitti...

Todella upea lukujärjestys ja kaunis atc.Vaihdan mielelläni kysymäsi kortin. Onko tähän haasteeseen tekemäsi Tietotulva vielä vapaa? Se kävisi minulle vaihtariksi.

Tarja kirjoitti...

Todella kivat osiot olet tehnyt.

Sanni kirjoitti...

Tuohan on kiva tuo lukujärjestys... :) Itekin pitäis kai alkaa päiviä kirjailla ylös kun koulu alkaa elokuun lopulla... Tai sitten täytyy tyytyä aikuismaisemmin kalenteriin, kun päivät eivät aina varmaan ihan samanlaisia tule olemaan...

kotilaiska kirjoitti...

Kiva lukkari idea ja hurmaavaATC