tiistai 4. elokuuta 2009

Postia on kiva saada...

... mutta yllätyspostit ovat parhaita!

Sain ihanalta blogiystävältä, Ritulta, kauniin yllätyksen. Hän se sitten jaksaa aina olla huomaavainen! Tämä suloinen vintagelapsonen: ...kätki sisälleen makuni mukaiset skinnyn (Kantotuoli) ja ATC:n (Oriental):
- ja vielä joukon mitä kauneimpia lisukkeita :). Kiitos, Ritu!

Kyllähän se askarteluinto näiden myötä viriää, ja on se toki heräilemässä vähän jo muutenkin, kun kesä on ollut enimmäkseen hiljaiseloa täällä askartelupuolella. Mutta ensin täytyy pistellä vaihtoihin menevät ristipistot valmiiksi, sillä velvoitteet täytyy tietysti hoitaa kuntoon.
Kyllä täällä meillä siis koko ajan kädet touhuilevat tiiviiseen tahtiin, mutta julkaistavaa tulee säästeliäästi kumpaankaan blogiin, kun noita lähteviä töitä täytyy aina salailla... ;)

2 kommenttia:

Anne S. kirjoitti...

Ritu on kyllä paras näissä yllätyspuuhissaan ;) Kävin kurkkimassa tuota hääpukuakin, ja hienohan se on kun mikä!!!Ihan WAU! Mutta, kiittämään tulin äänestä, Esterin puolesta :D

Ritu kirjoitti...

Kiva, että intosi on tallella :) Osallistuhan Arja L:n Pajan Art - haasteeseen, haluaisin niin nähdä sinun tuotoksesi ! Aikaahan on kokonainen viikko :)