torstai 24. syyskuuta 2009

Leila kaipasi värihaasteeseen tummasävyisiä ATC-kortteja - mikä toi kylläkin korttien valokuvaamiseen hieman lisähaastetta. Tässä minun kaksi ATC:tani. Ensiksi
""Kuiva" päivä" (vaihdettu):- Pontimena oli tuo taannoinen Pariisi-aiheinen haaste sekä eri henkilöiden kanssa käyty keskustelu Pariisin yleensä, ja Eiffel-tornin erityisesti, viehätyksestä. Minä kun en ole Pariisissa käynyt, se on minulle ihan mytologiaa koko paikka. Mutta tuumasin, että kaipa sielläkin voi olla pikku pariisittaren mielestä aina välillä niiiin tylsää... :)

Ja tässä toinen tumma ATC, "Vieno" (vaihdettu):
Kas, kun piti keksiä kortille nimi. Kainoa ensin tuumasin, kun tuo katse on neidolla semmoinen, mutta kun puku on noin avoin, ei taida tyttö oikeasti kainostella. Joten ristin neidon Vienoksi, vaikkapa äitini jo edesmenneen, Vieno-nimisen ikäneitotädin kunniaksi!
Vienon puvun ja hiusten vinkeänsinervä värisävy on muuten onnekkaan sattuman tulosta. Taannoin jossain vaiheessa loppui printteristä musta mustekasetti, ja printtailin jonkin aikaa pelkällä nelivärillä. Sillä tuli hauskannäköisiä, tuommoisia vähän aavemaisia kuvia. Sama näkyy tämän aikaisemman postauksen alemmassa kortissa, jossa hehkuu punainen.

6 kommenttia:

Leila kirjoitti...

Huippuihanat molemmat korttisi!! Ylimmäinen jollain tavalla myös hauska.
Kiitos Outi osallistumisesta.

Hanna kirjoitti...

Vautsi! Nää kumpainenkin on niin kauniit!! :)

kotilaiska kirjoitti...

Kivoja yksityiskohtia sun kortissa ja toi sateinen pariisittaren tausta on upee

Armiida kirjoitti...

Nämä on upeita! Aivan upeita.

aino kirjoitti...

Kauniita ovat!

Silkku kirjoitti...

...Kylläs sinä osaat :) kummatkin niin taidolla tehtyjä, tuo ylempi on siis niin hieno, nuo vesipisarat yes :)